ریمدان آماده خدمات دهی به ۳۰ هزار زائر اربعین حسینی است

دبیر ستاد اربعین مناطق آزاد گفت: مرز ریمدان با زیرساخت‌های مناسب آماده خدمات دهی به ۳۰ هزار زائر اربعین حسینی عازم کربلای معلی است.

محمدفرزاد میرزایی قلعه  در بازدید از امکانات موجود در مرز ریمدان دشتیاری  اظهار کرد: امکانات و تسهیلات برای خدمات دهی به زائران پاکستانی که قرار است از مسیر کشورمان، در پیاده روی تمدن ساز اربعین حضور پیدا کنند از جانب نهاد‌های مختلف با هماهنگی ستاد مرکزی اربعین کشور در مرز ریمدان آماده و کامل است.

وی ادامه داد: مرز ریمدان آمادگی خدمات دهی به بیش از ۳۰ هزار زائر را دارد هرچند که پیش بینی ما تردد حداقل ۲۵ هزار زائر در این مدت است.

دبیر ستاد اربعین مناطق آزاد همچنین با اشاره به بازسازی و ترمیم جاده دسترسی به مرز ریمدان تاکید کرد: این جاده به سازمان راهداری تحویل داده می‌شود تا ارائه خدمات به زوار، از ۲۶ مرداد ماه آغاز شده و تا پایان ایام اربعین ادامه یابد.

تردد ۶۰ هزار نفر در مرز ریمدان دشتیاری

سرپرست فرمانداری دشتیاری نیز با بیان اینکه ۶۰ هزار نفر در چند ماه اخیر از مرز ریمدان تردد کردند، گفت: رفع مشکلات زیرساختی در این مرز برای استقبال از زائران پاکستانی عازم کربلای معلی با سرعت بالایی در حال انجام است.

محمدعلی رافت اظهارکرد: در ایام محرم و اربعین حسینی میلیون‌ها زائر از سراسر دنیا جهت زیارت حرم اهل‌بیت (ع) و شرکت در مراسم معنوی اربعین به کشور عراق سفر می‌کنند که در این بین سهم کشور‌های مسلمان منطقه در این گردهمایی میلیونی بیش از دیگر نقاط جهان است.

وی بیان کرد: اقشار مختلف مردم ایران که جهت شرکت در این مراسم معنوی به کشور عراق سفر می‌کنند در بدو ورود مورد پذیرایی مردم عراق قرار می‌گیرند و به بهترین شکل ممکن به علت اینکه زوار حرم اهل‌بیت (ع) هستند مورد احترام قرار می‌گیرند.

سرپرست فرمانداری دشتیاری ادامه داد: شیعیان پاکستانی نیز برای سفر به کشور عراق و شرکت در این مراسم بزرگ ابتدا از گذرگاه‌های مرزی میرجاوه و ریمدان وارد ایران می‌شوند که در همان ورودی مرز توسط مردم سیستان و بلوچستان مورد استقبال و پذیرایی قرار می‌گیرند.

وی افزود: گذرگاه مرزی ریمدان که به‌تازگی فعالیت خود را شروع کرده دچار مشکلات زیرساختی است و با توجه به اینکه سال گذشته حدود ۱۳ هزار زائر از این مرز تردد کرده‌اند و حجم ورود زوار از این مرز قابل توجه هست که این مساله پذیرش و استقبال از زوار پاکستانی توسط گروه‌ها و موکب‌های مردمی دچار مشکل کرده است.

رافت تصریح کرد: کمبود امکانات رفاهی، نبود جاده ۲ بانده و مناسب و حطوط ارتباطی تلفن و اینترنت و نبود لوله‌کشی آب در این گذرگاه مرزی از جمله مهمترین مشکلات زیرساختی مرز ریمدان است که تا کنون نیاز‌های آبی آن به صورت سقایی و با تانکر آب رفع می‌شده است.

وی بیان کرد: از سال گذشته نیز رفع مشکلات حوزه زیرساختی این گذرگاه تازه تاسیس با سرعت بالایی در حال انجام است تا با شروع برنامه بزرگ پیاده روی اربعین زائرین پاکستانی بتوانند با سرعت بیشتر و مشکلات کمتر وارد کشور شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار