آغاز برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان

برداشت انبه نارس از دو هزار و ۸۰۰ هکتار باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

محمدرضا شیخ زاده  مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۲۹ هزار تن محصول انبه برداشت شود.

شیخ زاده گفت: ۶۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت می‌شود که در صنایع ترشی و شوری استفاده می‌شود.

برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد.

مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مهمترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است که در شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس تولید می‌شود.

هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.

مجید کمالی معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان هم گفت: هفت واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۹ هزار تن در استان فعال است.

 کمالی گفت: در هر واحد ده نوع ترشی انبه تولید می‌شود که علاوه بر مصرف داخل، به کشور‌های حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ، بی و سی، کربوهیدراتها، اسید‌های چرب، پروتئین ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوه‌ها شهرت دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.