برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان

برداشت انبه نارس از ۲۸۰۰ هکتار باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

مسعود گرگیج مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد؛ امسال ۲۹ هزار تن محصول انبه از باغ‌های استان برداشت شود که به علت بارندگی مناسب، ۱۰ درصد بیشتر از پارسال است.

مسعود گرگیج گفت: ۷۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت و در صنایع ترشی و شوری استفاده می‌شود.

گرگیج با بیان اینکه برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد، گفت: مهمترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است.

به گفته گرگیج، هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.

معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز گفت: هفت واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۹ هزار تن در استان فعال است.

مجید کمالی گفت: در هر واحد ده نوع ترشی انبه تولید می‌شود که علاوه بر مصرف داخل، به کشور‌های حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

انبه میوه گرمسیری و سرشار از ویتامین‌های آ، بی و سی، کربوهیدرات ها، اسید‌های چرب، پروتئین ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوه‌ها شهرت دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.