افزایش ۷۱ درصدی بیماران بدحال کرونایی در خراسان رضوی

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شمار بیماران بدحال مبتلا به کرونا در خراسان رضوی بیش از ۷۱ درصد افزایش یافت.

محمد پهلوان کاشی افزود: همچنین با ادامه روند افزایش ابتلا به کرونا، شمار بستری شدگان مبتلا به این بیماری در بیمارستان‌های این زیر پوشش این دانشگاه طی این بازه زمانی با افزایش ۵۰ درصدی از ۷۰ مورد در بیست و نهم بهمن ماه امسال به ۱۰۵ مورد طی ۲۴ ساعت گذشته رسیده است.

وی با بیان این که در ۲۴ ساعت گذشته ۳۶ مورد جدید ابتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند ادامه داد: این درحالی است که در ۱۰ روز گذشته ۲۹ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خراسان رضوی شناسایی و بستری شدند که این عدد اکنون رشدی بیش از ۲۴ درصد داشته است.

رئيس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که طی ۱۰ روز گذشته تنها سه مورد فوتی ناشی از کرونا ثبت شده است گفت: همچنین در شبانه روز گذشته هیچ مورد فوتی ناشی از کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه ثبت و گزارش نشده است.

روند ابتلا به کرونا به صورت تدریجی در حال افزایش است

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: از ابتدای بهمن روند مراجعات سرپایی و بستری کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه به صورت تدریجی افزایشی شده است که این موضوع نشان دهنده احتمال شروع اوجگیری جدید بیماری کروناست.

ناصر امینی افزود: باتوجه به نارنجی شدن ۲ شهرستان خلیل آباد و کوهسرخ و زرد شدن وضعیت کرونایی پنج شهرستان در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد احتمال شروع اوجگیری بعدی بیماری کووید وجود دارد.

وی ادامه داد: برای مدیریت بیماری کرونا باید تمام افراد بالای ۱۸ سال که ۶ ماه از آخرین دز دریافتی واکسن آنها گذشته است حتما برای دریافت دز یادآور مراجعه کنند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عدم دریافت دز یادآور زمینه شدت عوارض بیماری و تبادل اطلاعات ژنی و جهش ژنی بیماری را فراهم می‌کند و با توجه به روند افزایشی ابتلا به بیماری کرونا استفاده از ماسک، عدم حضور در اجتماعات و دریافت دز واکسن یادآور کرونا مورد تاکید است.

امینی با بیان این که اگر فردی دارای علایم سرماخوردگی و گلودرد است حتما باید ضمن مراجعه به پزشک برای بررسی دقیقتر شرایط بیماری، از حضور در تجمعات نیز پرهیز کند افزود: انجام تست کرونا و خود قرنطینگی باعث می‌شود بیماری به سایر افراد سرایت نکند و با تشخیص به موقع روند درمان به درستی طی شود.

وی با اشاره به این که مراکز منتخب کرونا در خدمت بیماران قرار دارند ادامه داد: علاوه بر مراکز بهداشتی که دائما در حال آماده باش برای واکسیناسیون مراجعان هستند ، ۱۱ مرکز تجمیعی نیز در سطح شهر برای انجام خدمت واکسیناسیون فعال هستند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در مجموع ۳۰ مرکز منتخب کرونا در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است که از این تعداد ۱۲ مرکز در مشهد فعال است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار