همگامی هلند و ژاپن با آمریکا در توقف صادرات ریزتراشه به چین

هلند و ژاپن همگام با سیاست‌های آمریکا به زودی صادرات ریزتراشه به چین را محدود خواهند کرد.

هلند و ژاپن در نظر دارند همانند آمریکا بر صادرات ریزتراشه‌ها به چین محدودیت اعمال کنند.

به گزارش بلومبرگ، منابع آگاه می‌گویند مذاکرات میان دو کشور در این زمینه از امروز (جمعه) آغاز خواهد شد.

منابع آگاه می‌گویند هلند اکنون در حال اعمال محدودیت بر شرکت‌ای اس ام ال ASML این کشور است تا روند فروش قطعات به چین که می‌تواند در انواع پیشرفته‌ای از ریزتراشه‌ها استفاده شود را محدود کند. ژاپن نیز در حال برداشتن گام مشابه درباره شرکت Nikon است.

سیجی کیهارا، معاون رئیس کابینه ژاپن در این رابطه می‌گوید: «توکیو گام‌های مناسب را مبتنی بر رویکرد آمریکا در این زمینه برخواهد داشت.» با این حال، این مقام از اظهار نظر بیشتر پیرامون مطالبی که در رسانه‌ها منتشر شده اجتناب کرد.

مارک روت، نخست وزیر هلند نیز با تایید این موضوع اعلام داشت: انتظار می‌رود با آمریکا و سایر شرکای خود به توافقی در زمینه محدودیت در صادرات ریزتراشه‌ها به چین برسیم. با این وجود، این امر بدان معنا نخواهد بود که آمستردام به راحتی به قوانینی که آمریکا نگارش کرده است تن دهد.

منابع آگاه می‌گویند توافق در این زمینه میان آمریکا و هلند تا انتهای ماه میلادی جاری حاصل خواهد شد، زیرا نمایندگانی از دو کشور امروز در واشنگتن دیدار می‌کنند.

جان مرشایمر، استاد روابط بین الملل دانشگاه شیکاگو و سردمدار رئالیسم تهاجمی که بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان محسوب می‌شود بر این باور است ظهور چین بزرگترین تهدید برای هژمونی آمریکا محسوب می‌شود. از این رو، واشنگتن باید همان سیاست مهاری را که علیه شوروی سابق اتخاذ کرد، در برابر پکن نیز در پیش گیرد.

براساس سیاست مهار، آمریکا باید از جنبه نظامی اقدام به موازنه قوا با چین در منطقه شرق آسیا کند. از جنبه اقتصادی نیز واشنگتن و متحدانش باید مانع از افزایش رشد اقتصادی افسار گسیخته چین شوند، زیرا این کشور با توجه به جمعیت زیادی که دارد به راحتی می‌تواند قدرت اقتصادی خود را به قدرت نظامی تبدیل کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۲ ۰۷ بهمن ۱۴۰۱
ای کاش ما در این صنعت میتوانستیم موفقیت و جایگزین باشیم بهتره بازارهای تحریمی در جهان به جایی برسیم که به نفع ما بشه
آخرین اخبار