آموزش پخت نان فطیر مغزدار برای افطار + فیلم

آموزش پخت نان فطیر مغزدار زنجبیلی که مناسب سفره افطار است را مشاهده می‌کنید.

در قدیم فطیر یا فتیر معمولا به نان‌های گفته می‌شد که از آرد و آب بدون مخمر درست می‌شوند، اما امروزه به نان‌های فطیر هم مخمر اضافه می‌کنند تا بافت بهتر و نرم‌تری داشته باشند. فطیر مغزدار زنجبیلی، یکی از خوشمزه‌ترین گزینه‌های موجود است.

این نان, مخصوص ماه رمضان و سفره افطار است.

در ادامه، فیلمی از آموزش پخت این نان را مشاهده می‌کنید.

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار