خورد و خوراک عید را با کرونا طعم‌دار نکنیم

یک متخصص آموزش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: احتمال آلوده بودن مواد غذایی داغ کمتر است بنابراین از مصرف مواد غذایی خام و نیم پز خودداری کنید.

خانم تیزویر گفت: از خوردن مواد غذایی که  تهیه مستقیم با دست و بدون نیاز به پخت با حرارت اجاق گاز است(مانند سالاد و یا انار دانه دانه شده) اجتناب کنید.

او می‌گوید: سعی کنید مواد غذایی مانند سوپ و آش که هنگام آوردن به میز غذا داغ و پرحرارت هستند و امکان تماس دست با آن نیست را میل کنید.

این متخصص آموزش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: سعی کنید از نان های بسته بندی نشده که احتمال تماس دستی با آن وجود دارد استفاده نکنید.

او می‌گوید: هنگام دید و بازدید نوروز بعد از در آوردن لباس ها و گذاشتن آنها در جایی جداگانه و به دور از تماس با لباس های دیگر، دست ها باید ضدعفونی شوند.

خانم تیزویر گفت: در صورت مشاهده عدم رعایت اصول بهداشت فردی و بهداشت پخت و پز توسط میزبان و یا سایر افراد قبل از هر گونه خوردن و آشامیدن، مدت حضورتان را در منزل تا جایی که می توانید کوتاه کنید.

او می‌گوید: بهتر است از مواد غذایی و شیرینی های بسته بندی برای پذیرایی استفاده کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.