آموزش پخت یک کوکی رژیمی و مقوی + فیلم

فیلمی از آموزش پخت یک کوکی پرتقالی کاملا گیاهی که فاقد روغن و شکر است را مشاهده می‌کنید.

برای تهیه کوکی پرتقالی رژیمی به ١/٤ پیمانه اَرده، ١/٤ پیمانه شیره انگور، ٢ قاشق غذاخوری آب پرتقال،  ١ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده، ١/٢ قاشق چایخوری عصاره وانیل، ١ قاشق غذاخوری چیاسید، ١/٤ پیمانه کشمش، ١ پیمانه جو دوسر پرک، ١/٢ پیمانه آرد بادام،  ١/٤ ق چ پودر جوزهندی +  ١/٢ ق چ پودر دارچین +  ١/٤ ق چ پودر زنجبیل + ١/٤ ق چ نمک +  ١/٤ ق چ بکینگ پودر و ١/٤ ق چ جوش شیرین نیاز دارید.

برای پخت، کوکی‌ها را به مدت ١٥ دقیقه در فر با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد، قرار دهید.

 


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار