طرز تهیه شیرینی نخودچی + فیلم

فیلمی از مراحل آماده سازی شیرینی آرد نخودچی را مشاهده می‌کنید.

شیرینی آرد نخودچی، یکی از شیرینی‌‌های مرسوم ایرانی‌ها برای نوروز است. برای پخت این شیرینی، به ۲۰۰ گرم روغن جامد، ۴۰۰ گرم آرد نخودچی، ۲۰۰ گرم پودر قند الک شده و دو قاشق مربا خوری پودر هل نیاز دارید.

در ادامه، فیلمی از مراحل تهیه این شیرینی را مشاهده می‌کنید.

 


یبشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار