رویکرد برنامه محوری دولت در بودجه ۱۴۰۱ مورد قبول مجلس است

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه گفت: رویکرد برنامه محوری دولت در بودجه از نظر کیفیت، صراحت و تخصصی بودن مورد قبول مجلس است.

باشگاه خبرنگاران جوان - رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی درباره جلسه امروز کمیسیون تلفیق گفت: در جلسه‌ای که امروز کمیسیون تلفیق با رئیس مجلس داشت تاکید شد که این کمیسیون و مجلس باید رویکرد واحدی داشته باشند و نباید فرصت تلاش و تحرک از دولت در بودجه گرفته شود.

مطابق با بند ۲۱۳ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی به منظور تنظیم اصول و مفاد برنامه‌های توسعه و لوایح بودجه کل کشور و ایجاد هماهنگی بین کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی، پس از تقدیم لایحه مربوط توسط دولت به مجلس، کمیسیون تلفیق تشکیل و تا پایان تصویب بودجه به کار خود ادامه می‌دهد.

به گفته این نماینده مجلس، تاکید نمایندگان حرکت در مسیر اصلاح ساختار بودجه است و علاوه بر این زارع افزایش سقف بودجه را خط قرمز مجلس عنوان کرد.

کمیسیون تلفیق بودجه از امروز دوازدهم دی ماه وارد بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۱ شد.

زارع گفت: رویکرد رئیس مجلس این است که بودجه ۱۴۰۱ دولت تصویب شود. رویکرد برنامه محوری دولت در بودجه از نظر کیفیت، صراحت و تخصصی بودن مورد قبول مجلس است. ارز ترجیحی که از بودجه سال بعد حذف شده در حالی که دولت در سال جاری برای تامین این ارز ۲۰ هزار میلیارد دلار هزینه کرده و مجلس تاکید دارد که باید این ۲۰ هزار میلیارد دلار (با توجه به تعیین نرخ تسعیر ارز ۲۳ هزار تومانی در بودجه که رقمی معادل ۴۶۰ هزار میلیارد) برای معیشت، سفره مردم و حمایت از تولید هزینه شود.

کمیسیون تلفیق یکشنبه هفته آینده (۱۹ دی) بودجه را برای رای گیری به برای صحن علنی ارجاع خواهد کرد. در صورت تصویب کلیات، مجددا گزارش به کمیسیون تلفیق برای بررسی جزئیات ارجاع می‌شود.

زارع موضوع دیگر مطرح شده در این جلسه را وضعیت مالی صندوق‌های کشوری و لشکری عنوان کرد و معتقد است که ۹۰ درصد بودجه این شرکت‌ها دولتی است و سن بازنشستگی باید منطبق با معیار‌های جهانی باشد.

لایحه بودجه ۲۱ آذر از سوی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران تقدیم مجلس شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه می‌گوید شرکت‌های دولتی که زیان ده هستند باید ادغام یا حذف شوند.

اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه می‌تواند به جبران کسری بودجه کمک کند، این جمله را زارع می‌گوید.

زارع حذف ارز ۴۲۰۰ و تاثیر تزریق ۲۰ هزار میلیارد دلاری آن را متاثر بر بازار سرمایه می‌داند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار