املت لذیذ با ژامبون و پنیرچدار

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع املت خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  املت  ژامبون و پنیرچدار را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشد.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
تخم مرغ..... ۴ عدد

نمک..... یک هشتم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ...... یک هشتم قاشق چایخوری

کره........ ۲ قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز (خرد کرده) ..... دوسوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز (خرد کرده) ...... دوسوم پیمانه

پیاز خرد کرده ...... یک چهارم پیمانه

ژامبون..... ۴ ورق نازک

آووکادوی ورقه‌ای خرد کرده .... یک نصفه

پنیر چدار...... ۲ ورق

روش‌تهیه

تخم مرغ‌ها، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ۱ قاشق سوپخوری از کره را در تابه‌ای به قطر ۲۵ سانتیمتر، بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس فلفل‌های دلمه‌ای و پیاز را به کره بیفزائید و ۳ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حالا سبزیجات را از تابه درآورید و گرم نگه دارید. اکنون باقیماندة کره را در همان تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه در حدود یک دوم پیمانه از مایة تخم مرغ را درون تابه بریزید و یک چهارم از مخلوط سبزیجات پخته را رویش بگذارید و صبر کنید املت بپزد. سپس نیمی ازورقه‌های ژامبون، نیمی از آووکادو و نیمی از پنیر را روی املت بچینید و به کمک کفگیر، نیمة دیگر املت را روی این مواد برگردانید. به همین ترتیب املت بعدی را نیز آماده کنید و برای پذیرائی، در بشقاب گرم و مناسبی بگذارید.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار