سس آنچیلادای قرمز + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه سس آنچیلادای قرمز را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

۳/۴ قاشق چای خوری نمک
۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر
۱/۴ قاشق چای خوری فلفل قرمز
۱/۲ قاشق چای خوری زیره
۲ قاشق غذا خوری آرد
۲ قاشق غذا خوری روغن گیاهی
۲ قاشق غذا خوری فلفل سیاه
۲ فنجان آب
۸۵ گرم گوجه فرنگی


بیشتربخوانید


دستور تهیه
روغن، آرد و فلفل سیاه رو توی یک قابلمه متوسط می‌ریزیم. روی حرارت متوسط قرار داده و با هم مخلوط می‌کنیم.
به هم زدن ادامه می‌دیم تا مواد به جوش بیاد. زمانی که به جوش اومد، یک دقیقه روی حرارت هم می‌زنیم.
آب، رب گوجه فرنگی، زیره، پودر سیر و فلفل قرمز رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا پخته بشه. زمانی که به جوش بیاد سس کمی غلیظ‌تر می‌شه
نمک رو اضافه می‌کنیم و سس آماده استفاده ست.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار