آموزش آشپزی؛ از باقلوای گوشت مقوی و چیکن استراگانف حرفه‌ای به سبک سرآش‍پز تا دسر خوشمزه برای ماه رمضان + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتر بخوانید 


 

به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۵ ۱۸ فروردين ۱۴۰۰
ما یا کوکو سیب زمینی میپزیم یا اشگنه یا خیلی بخواهیم ضیافت بگیریم دم پختک میپزیم،