رئیس شورای آرد و نان شوشتر:

نظارت بر نانوایی‌های شوشتر باید مستمر باشد

پنبه دانه پور گفت: نظارت‌ها بر نانوایی‌های شوشتر باید به صورت مستمر باشد تا نانوایان از کیفیت و کمیت آن غافل نشوند.

حسین پنبه دانه پور فرماندار شوشتر و رئیس شورای آرد و نان شهرستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، به برگزاری جلسه شورای آرد و نان با حضور امید جهان نژادیان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اشاره کرد و گفت: نظارت‌ها بر نانوایی‌ها باید مستمر انجام شود تا نانوایان از مسئله کیفیت و کمیت این محصول غافل نشوند.

او بیان داشت: علیرغم برخی حوادث طبیعی از جمله؛ سیل، خشکسالی و ... در سال‌های اخیر، اما تدبیری اندیشیده شد تا در تامین نان شهروندان مشکلی پیش نیاید.

امید جهان نژادیان مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان ضمن قدردانی از پیگیری‌های پنبه دانه پور فرماندار شوشتر اظهار کرد: او همیشه پیگیر مطالبات عمومی بوده و در مدیریت آرد و نان شهرستان نیز موفق عمل کرده است، شوشتر در زمینه تولید گندم و کلزا از شهر‌های پیشگام استان است و در زمینه تخصیص سهمیه و حل مشکلات مربوط به آرد و نان همکاران ما از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

براساس این گزارش؛ سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم در شوشتر تولید می‌شود و این شهرستان رتبه دوم استان را در زمینه تولید گندم به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.