بازداشت استاد دانشگاه بوستون به بهانه تبلیغ مواضع ایران

یک استاد رشته علوم سیاسی دانشگاه بوستون به بهانه تبلیغ مواضع ایران از سوی دولت آمریکا بازداشت شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، بلومبرگ امروز (سه شنبه) در گزارشی از بازداشت یک استاد رشته علوم سیاسی دانشگاه بوستون به دلیل تبلیغ مواضع ایران از سوی دولت آمریکا خبر داد.

آمریکا این استاد دانشگاه را به دلایل نامعلومی و بدون اعلام فعالیتی خاص متهم به «پیشبرد منافع» ایران دانسته و بازداشت کرده است.

«کاوه لطف‌الله افراسیابی» دانشمند علوم سیاسی که در دانشگاه‌های مختلفی در آمریکا از جمله دانشگاه بوستون تدریس می‌کند، از سوی دولت آمریکا بازداشت شده است.

براین اساس وزارت دادگستری آمریکا در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۱ (۳۰ دی ماه ۹۹) این شخص را به نقض «قانون ثبت کارگزاران کشور‌های خارجی» به نیابت از کشور ایران متهم کرده است.

افراسیابی روز گذشته در منزل خود در شهر «واترتون» ایالت ماساچوست آمریکا بازداشت شده و قرار است امروز در دادگاه «بوستون» حضور یابد.

وکیل افراسیابی تاکنون به درخواست‌های مختلف پاسخگو نبوده و واکنشی به این مسئله نداشته است.

«جان دیمرز» دستیار وزیر دادگستری آمریکا در این‌باره مدعی شد: «افراسیابی بیش از یک دهه خود را شخصی بی‌طرف نسبت به ایران جلوه می‌داد و به روزنامه‌نگاران، مردم آمریکا و کنگره دروغ گفته است.»

او در ادامه ادعا کرد: «افراسیابی تمام این مدت کارمند مخفی حکومت ایران در دفتر دائم این کشور در سازمان ملل بوده و برای انتشار تبلیغات از آن‌ها پول دریافت می‌کرده است.»

دولت آمریکا مدعی است افراسیابی از عمد نام خود را به عنوان کارگزار کشور خارجی در دادگستری آمریکا ثبت نکرده است.

یکی از دستیاران پلیس اف‌بی‌آی در این باره گفت: «هر شخصی که برای پیشبرد اهداف کشوری دیگر در آمریکا حضور دارد باید نام خود را به عنوان کارگزار دولت آن کشور ثبت کند.»

تاکنون جزئیات و مستنداتی از سوی وزارت دادگستری آمریکا درباره افراسیابی منتشر نشده است، اما در انتهای بیاینه این نهاد آمریکایی آمده که تا زمانی که اتهامات افراسیابی ثابت نشود، او بی‌گناه تلقی می‌شود.

چناچه اتهامات علیه افراسیابی ثابت شود او به ۱۰ سال حبس محکوم خواهد بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امین
۱۳:۵۴ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
واقعا که
Iran (Islamic Republic of)
reza
۱۳:۳۹ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
ای بابا آن از دموکراسی آمریکائی و شورشیان کنگره.......
آن از نقض حقوق بشر برای4نفر آمریکائی الاصل که توسط محافظان کنگره جواب اعتراض شان با گلوله داده شد و این در آرشیو رسانه ها و شبکه های آمریکائی برای همیشه بعنوان یک سند ثبت و ضبط شد..........پس حقوق بشر؟ آن هم از نوع آمریکائی چه؟شد......حقوق آزادی بیان آمریکائی؟ چه؟شد تمام تعاریف این نوع از انواع آزادی فقط مجسمه ی آن در آمریکاست؟ در عمل هیچ هیچ است؟..................
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
به این اقدامات دولت ترامپ و وزیر خارجه سادیسمی اش ، می گویند تلاش مزبوحانه بر علیه یک کشور مستقل در دنیا که در برابر استکبار آمریکا و شرکایش ایستاده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
دیگ به دیگ میگه روت سیاهه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۲۷ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
اينا كه علم پرستن و دانشمندا خط قرمزشون بود پس چي شده يه دانشمند رو گرفتن ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۵ ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
به جرم جاسوسی و اقدام علیه امنیت ملی باید اعدام بشه
آخرین اخبار