سلامتی قیمت ندارد/ هتلداران خراسانی سلامتی گردشگران را با درآمد کلان معامله نکردند

رئیس هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی گفت: ظرف افزون بر یک ماه اخیر شرایط برای صاحبان هتلها بخاطر بحران بیماری همه‌گیر و تبعات آن بسیار سخت بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، امیر سزاوار رئیس هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی با تاکید بر پاسداشت سلامت میهمانان به عنوان اولویت حرفه‌ای این نهاد بخش خصوصی گفت: ظرف افزون بر یک ماه اخیر شرایط برای صاحبان هتلها بخاطر بحران بیماری همه‌گیر و تبعات آن بسیار سخت بوده است.

او ادامه داد: هتلداران در خراسان رضوی به ویژه مشهد که ۵۵ درصد گنجایش اقامتی کشور را در اختیار دارد، در شرایط بحرانی جاری خسارتها را بخاطر حفظ سلامت عمومی مردم پذیرفته و تحمل می‌کنند اما باید آگاه بود که این وضعیت صنعت گردشگری را در خراسان‌ رضوی به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
 
سلامتی قیمت ندارد/ هتلداران خراسانی سلامتشان را با ضرر مالی معامله نکردند
رئیس هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی گفت: گرچه دست‌اندرکاران حوزه هتلداری آمادگی چنین شرایطی را نداشتند اما به سرعت خود را با وضعیت کنونی وقف داده و تاکنون تمام دستورالعملهای ناظر بر اقدامات پیشگیرانه را برای مبارزه با بیماری کرونا اجرا کرده‌اند.

سزاوار افزود: بر این اساس همه پروتکلهای بهداشتی و دستورالعمل های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت توسط هتلداران در مشهد اجرا شد و پس از تشدید بحران نیز با ابلاغ دستور تعطیلی هتلها نه تنها کار پذیرش بطور کامل متوقف بلکه همه موارد رزرو شده پیشین نیز لغو شد.

او تصریح کرد: با توجه به این که سلامت عموم مردم اولویت نخست جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی است همه هتلها ملاحظات مسائل مادی و کاری را کنار گذاشته و واحدهای اقامتی خود را تعطیل کرده‌اند.
 
رئیس هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی گفت: این در حالی است که بطور معمول طی ایام نوروز هر سال شمار مسافران به مقصد تهران کاهش یافته و در مقابل، همین برحه زمانی اوج دوران پذیرش مسافر و اقامت در هتلهای مشهد بوده و بیشترین میزان فعالیت و اشغال تخت هتل در مشهد مربوط به این ایام است.

سزاوار افزود: با این توصاف گرچه هتلداران در خراسان‌ رضوی ظرف یک ماه اخیر خسارات‌ هنگفتی متحمل شده‌اند اما همچنان مطیع و مجری دستورات ستاد ملی مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا بوده و به همین خاطر همکاری همه‌جانبه‌ای با استانداری خراسان رضوی، اداره‌کل میراث فرهنگی استان و دانشگاه علوم پزشکی داشته‌اند.

او ادامه داد: همچنین مذاکراتی با اداره‌کل کار و امور اجتماعی استان برای تخصیص و پرداخت بیمه بیکاری و مساعدت نسبت به کارکنان بیکار شده هتلها صورت گرفته است.

هتل گزینه نهایی انتقال بیماران کرونایی در صورت تکمیل ظرفیت

رئیس هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی با اشاره به موضوع اسکان در مشهد مسافرانی که به کرونا مبتلا شده اما بهبودیافته‌اند، گفت: امیدواریم نیازی به اسکان این دسته از مسافران در هتل ها نباشد اما براساس مصوبه کمیته گردشگری و زیارت ستاد استانی پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا، در صورت نیاز ابتدا گنجایش بیمارستان ها و دیگر مراکز نقاهتی پیش‌بینی شده بکار گرفته می‌شود و پس از آن در صورت لزوم از گنجایش هتل ها و زائرسراهای دولتی در مشهد بهره گرفته خواهد شد.
 
سلامتی قیمت ندارد/ هتلداران خراسانی سلامتشان را با ضرر مالی معامله نکردند
سزاوار با اشاره به وجود ۵۵ درصد گنجایش هتلهای ایران در مشهد، افزود: جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی اعلام کرده که در صورت نیاز، آماده ارائه امکانات خود در مشهد است زیرا کمک به مسئولان و مردم را در شرایط بحرانی جاری وظیفه خود می‌دانیم.

او در خصوص زیان مادی ناشی از بحران بیماری همه‌گیر به بخش گردشگری، تصریح کرد: خسارت های سنگینی به واحدهای اقامتی و هتل های مشهد وارد شده لذا می‌بایست میزان این زیان مشخص شود و سپس جبران آن می‌تواند درقالب حق بیمه سهم کارفرما، حقوق کارکنان و موارد مشابه صورت پذیرد.
 
رئیس هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی گفت: دولت می‌تواند برای جبران این خسارت معافیت های مالیاتی برای هتلداران قائل شود یا با صرف نظر از دریافت مالیات بر درآمد یا ارزش افزوده جبران خسارت نماید.

سزاوار به پرداخت تسهیلات به واحدهای اقامتی خسارت‌دیده نیز اشاره کرد و افزود: دریافت وام شاید برای برخی واحدها کمک موثری نباشد زیرا نمی‌تواند جبران‌کننده خسارتهای وارده به آنها باشد.

او برای دوران پساکرونا بر ضرورت اجرای طرح های ویژه به منظور بازاریابی، جذب گردشگر، توسعه این صنعت و رونق اقتصاد بخشهای وابسته به گردشگری تاکید و تصریح کرد: در همین چارچوب پیشنهاد تشکیل کارگروهی برای تمهید و برپایی جشنواره گردشگری در مشهد به استانداری خراسان رضوی ارائه شده است.
 
رئیس هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی گفت: می‌توان به این منظور جشنواره‌ای ۱۰ تا ۱۵ روزه را برای فصل پاییز آتی در نظر گرفت تا همه ذی‌نفعان از جمله شهرداری مشهد، اصناف این شهر و مراکز خرید و اقامتی در آن مشارکت نموده و تخفیف های ویژه‌ای نیز ارائه کنند.

سزاوار افزود: برپایی چنین جشنواره‌ای نیازمند برنامه‌ریزی از سوی همه دست‌اندرکاران و مسوولان ذیربط از همین حالا است.

او ادامه داد: در چارچوب جشنواره پاییزه گردشگری در مشهد می‌بایست شرایط و ملزومات یک فصل گردشگری مشابه نوروز را ایجاد کرد.

رئیس هیات مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی گفت: چنین جشنواره‌ای پس از شکست بیماری کرونا و پایان سختی ها و زیانهای مادی و معنوی طاقت‌ فرسای بحران بیماری همه‌گیر علاوه بر ایجاد فضای شاد و روحیه‌بخش برای عموم مردم، نوعی جهش جبرانی اقتصادی را برای مشهد به ارمغان می‌آورد.

نوروز خاموش مشهد

محمدصادق براتی معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی دیروز ۱۷ فروردین گفت:  ورود زائر و مسافر طی ایام نوروز امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۹۰ درصد کاهش یافته است.
 
سلامتی قیمت ندارد/ هتلداران خراسانی سلامتشان را با ضرر مالی معامله نکردند

او ادامه داد: هتل ها و اقامتگاه های نوروزی در خراسان رضوی به ویژه مشهد تعطیل بوده و از همه مهمتر درهای بارگاه منور رضوی بر روی زوار و مجاوران بسته شد تا از شیوع ویروس عامل بیماری کرونا جلوگیری شود.

ظرف ایام نوروز پارسال طی روزهای ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ تا پایان چهاردهمین روز فروردین ۱۳۹۸ که وضعیت در کشور عادی و خبری از بحران کرونا نبود ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر و مسافر نوروزی به خراسان رضوی سفر کرده بودند.
 
انتهای پیام//ف.س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار