کمبود روحانی در زندان‌های کشور مشهود است

مدیرکل دفتر فرهنگی و تربیتی سازمان زندان‌های کشور گفت: کمبود روحانی در زندان‌های کشور مشهود است و برای تبلیغ چهره به چهره نیازمند افزایش روحانیون در زندان‌ها هستیم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، حجت الاسلام رستمی مدیرکل دفتر فرهنگی و تربیتی سازمان زندان‌های کشور ظهر امروز در دیدار با نماینده، ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: ماموریت و سفر ما به این استان به دلیل کاهش جمعیت کیفری در زندان‌های استان است.

او با اشاره به ماموریت دائمی این نهاد افزود: ماموریت دائمی ما در بحث فرهنگی زندان‌ها است و آنچه وزارت ارشاد، وزارت وزش و جوانان و سازمان تبلیغات اسلامی در جامعه ماموریت دارند تمام این موارد را در زندان‌های کشور نیز داریم.

حجت الاسلام رستمی ا اشاره به اینکه در برخی استان‌ها استعداد‌های خاصی داریم که بیشتر استفاده می‌شود، بیان کرد: در مجموع تمام برنامه‌ها در زندان‌ها یکی است و بسیاری از کار‌ها نیز در سطح بین‌المللی مطرح می‌شود.

مدیرکل دفتر فرهنگی و تربیتی سازمان زندان‌های کشور از جمله این اقدامات بین المللی را بحث تئاتر فجر عنوان و تصریح کرد: هرساله بخشی از کار‌های زندان‌های کشور برای این جشنواره پذیرفته می‌شود که امسال از استان فارس بود.

او با بیان اینکه در بحث تبلیغ نیاز به بیش از یک هزار روحانی در زندان‌های کشور داریم اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۹۰۰ روحانی داریم، اما این تعداد ۳۰ درصد زندان‌های کشور را پوشش می‌دهند و برای بحث چهره به چهره و تبلیغ موثر باید تعداد روحانیون افزایش یابند.

آیت‌الله عبادی نماینده، ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز در این دیدار با بیان اینکه شیوه‌های عمل، رفتار و گفتار مدیریت زندان‌ها در احیا کردن زندانی نقش تعیین کننده‌ای دارند گفت: فرصت استثنایی چه در حوزه مسئولیت و مدیریت و چه در حوزه کار‌های فرهنگی و روحانیت که در راه خدمت به قشر زندانیان انجام می‌دهید را مغتنم بشمارید.

او افزود: برخی از افراد به خاطر لغزش‌های عمدی و یا شرایطی که بر آن‌ها تحمیل می‌شود و می‌لغزند وارد یک شرایط استثنایی از قبیل محکومیت‌های زندان می‌شوند و می‌توان با کار‌های فرهنگی از سوی روحانیون مقیم در زندان این مشکل را برطرف کرد.

آیت‌الله عبادی ادامه داد: در شرایط عادی آن حس وجدان، نفس لوامه و سوال از خود کم پیش می‌آید، اما وقتی این حالت‌های استثنایی پیش می‌آید فرد به مانند کسی که از خواب بیدار می‌شود نخستین سوال را از خود می‌کند بنابراین در این شرایط فرصتی برای فکر کردن و بیداری وجدان را کسب می‌کند.

نماینده، ولی فقیه در خراسان جنوبی تصریح کرد: ممکن است خود زندانی از پاسخ دادن به افکار خود درمانده باشد پس باید کسانی باشند که به سوالات او پاسخ دهند، آن‌ها را تحلیل کنند و در شیوه‌های عمل، رفتار و گفتار همان را تعقیب و تثبیت کنند و اینگونه می‌توانند برای زندانیان یک حیات جدید ایجاد کنند.

او با تاکید بر اینکه شیوه کار، رفتار، برخورد و نگاه شما در زندانی بسیار تأثیرگذار است افزود: برنامه‌های مدیریت از جمله قرآن، نماز و حفظ قرآن خیلی ارزشمند است، اما روح زندانی آن چیزی است که از شما تأثیر می‌گیرد.

آیت‌الله عبادی تاکید کرد: کار شما احیا کردن زندانیان است امیدواریم که خداوند به برکت حضرت مهدی (عج) و به برکت نیابت عامه آن حضرت در راه آرمان‌های دینش توفیقی عنایت کند تا جامعه از نظر فرهنگی به جایی برسد که قدم خلاف برندارد و اشتباه نکند و اصولا از فساد و تباهی فاصله بگیرد.

انتهای پیام/ ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.