توصیه‌های بهداشتی برای پیشگیری از شیوع تب کنگو در عید قربان/ مصرف گوشت و جگر خام تا ۲۴ ساعت ممنوع

رئیس اداره بیماری‌های منتقله بین انسان و حیوان وزارت بهداشت، درباره خطر ابتلا به تب کنگو در عید قربان هشدار داد.

بهزاد امیری رئیس اداره بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به بیماری‌هایی که از دام به انسان منتقل می‌شوند،گفت:  بیماری‌هایی مانند تب کریمه کنگو، تب مالت و سیاه زخم ممکن است از دام به انسان منتقل شود و به دلیل آن که بیماری‌های دامی قابل شناسایی نیست باید مسائل بهداشتی را در هنگام ذبح دام به طور دقیق رعایت کرد.

رئیس اداره بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت ادامه داد: ذبح دام در اماکن عمومی و خیابان موجب سرازیر شدن خونابه حیوانات  و منجر به انتقال یک سری بیماری‌ها از دام به انسان می‌شود، به همین دلیل وزارت بهداشت توصیه می‌کند دام را در کشتارگاه‌ها و مراکز مجاز خریداری و ذبح کنند.


بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت ابتلا به تب کریمه کنگو در کشور +لیست بیماری‌های شایع در فصل گرما


خرین آمار شیوع تب کریمه کنگو در کشور

رئیس اداره بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت با اشاره به آخرین آمار شیوع تب کریمه کنگو در کشور اظهار کرد: از ابتدای امسال تا به امروز  ۸۴ نفر از مردم کشورمان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که از این افراد متأسفانه ۵ نفر در کشور فوت کرده‌اند.

رئیس اداره بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت اظهار کرد:  همواره اگر افراد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند امکان انتقال برخی از بیماری‌ها از دام به انسان وجود دارد به همین دلیل وزارت بهداشت به همراه سازمان دامپزشکی تیم‌های مشترک نظارتی و کارشناسان بهداشت محیط را در مراکز عرضه دام در روز عید قربان ارسال می‌کند.

دام را از مراکز مجاز خریداری کنید

امیری تأکید کرد: کارشناسان بهداشت محیط و مبارزه با بیماری‌های واگیر در مراکز تعیین شده عرضه و ذبح دام در سراسر کشور حاضر هستند، نظارت جدی و دقیقی بر روی ذبح دام در روز عید قربان با هدف پیشگیری از بیماری‌های منتقله از دام به انسان انجام می‌دهند.

رئیس اداره بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: پس از ذبح دام باید وسایل مورد نظر با مواد شوینده و وایتکس شست و شو داده شود و گوشت قربانی شده باید به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال با هدف از بین رفتن میکروب‌های احتمالی نگهداری شود.


بیشتر بخوانید: تمهیدات بهداشتی ضروری ذبح دام در عید قربان/ از دستفروشان حاشیه شهر‌ها دام نخرید


مصرف جگر خام ممنوع

رئیس اداره بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه مردم  از مصرف جگر پس از ذبح دام پرهیز کنند، گفت: پس از ذبح دام جگر و متعلقات آن باید به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود و ما به مردم توصیه می‌کنیم که از مصرف گوشت قربانی و جگر به صورت خام جداً پرهیز کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۹:۳۳ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
ببخشید گوشت گوسفند چه مزه ای داره ؟ یادمه آخرین بار زمستان پارسال 1 کیلو خریدم .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
فقط اینو بدون که مزه گوشت مرغ نمیده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
خوشمزه نیست،خیلی چرب و خیلی مضر است. ما هم رو آوردیم به مرغ. اونم گاه گداری. البته سویا از همش بهتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
چراکسی از بیماری لمپی گاوی حرفی نمیزنه؟؟چرا کسی نمیگه که هیچ کس کمکی به ما نمیکنه وگاوای ما یکی یکی داره تلف میشه.....سرمایه یه خانواده ۱۱ نفره داره تلف میشه
آخرین اخبار