مخالفت سنای آمریکا با طرح ترامپ برای کاهش بودجه وزارت خارجه

کمیته تخصیص بودجه سنای آمریکا به طرح اختصاص بیش از ۵۱ میلیارد دلار به فعالیت‌های خارجی رای مثبت داد، که بسیار بیشتر از بودجه درخواستی واشنگتن است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کمیته‌ای در سنای آمریکا در گزارشی که طرح بودجه مربوط به وزارت امور خارجه نیز ضمیمه آن بود از دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، به شدت انتقاد و اعلام کرد برنامه دولت برای کاهش بودجه وزارت خارجه به معنی عقب گرد در سیاست خارجی است و باعث تضعیف جایگاه آمریکا در جهان می‌شود.

کمیته تخصیص بودجه سنای آمریکا با ۳۱ رای موافق و هیچگونه رای مخالفی به طرح اختصاص بیش از ۵۱ میلیارد دلار به وزارت امور خارجه و فعالیت‌های خارجی این کشور رای مثبت داد، که حدود ۱۱ میلیارد دلار بیشتر از بودجه درخواستی دولت ترامپ است.

این کمیته سنا در گزارشی -که این طرح نیز ضمیمه آن بود- از درخواست دولت برای کاهش ۳۰ درصدی بودجه فعالیت‌های خارجی آمریکا از سی‌ام سپتامبر سال ۲۰۱۷ انتقاد کرد.

در این گزارش آمده است: «درس‌هایی که از ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ تاکنون گرفته شده است واقعیتی را نشان می‌دهند و آن اینکه تجهیزات دفاعی به تنهایی نمی‌تواند در خارج برای آمریکا قدرت و استقامت همراه داشته باشد. فناوری و قدرت آتش در میدان جنگ نمی‌تواند جایگزین دیپلماسی و توسعه شود.»

کمیته تخصیص بودجه سنای آمریکا در گزارش خود همچنین اعلام کرد: «دکترین دولت که به نظر می‌رسد نوعی عقب‌نشینی باشد و شامل فاصله گرفتن آمریکا از ساختار‌های حل جمعی و چند جانبه مناقشات است تنها باعث تضعیف جایگاه این کشور در جهان می‌شود.»

سناتور ­لیندسی گراهام، رئیس جمهوری‌خواه کمیته فرعی تخصیص بودجه فعالیت‌های خارجی در سنا، که این طرح بودجه را تهیه کرده بود روز پنجشنبه گفت از کاخ سفید درخواست کرده بود توضیحات بیشتری برای برنامه‌های بودجه خود ارائه کند.او گفت: «اما ما چیزی دریافت نکردیم.»

پاتریک لیهای، سناتور دموکرات در کمیته فرعی تخصیص بودجه فعالیت‌های خارجی سنا، نیز بر ضرورت «قدرت نرم» وزارت امور امور خارجه تاکید کرد.

دموکرات‌ها و حتی بسیاری از جمهوری‌خواهان آمریکا از برنامه بودجه ترامپ -که اوایل امسال منتشر شد- انتقاد کرده بودند.

انتهای پیام/

کمیته تخصیص بودجه سنای آمریکا با طرح ترامپ برای کاهش بودجه وزارت خارجه این کشور مخالفت کرد

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار