یزد؛

یزدگردی با طعم خوش باقلوا +تصاویر

کمتر کسی است که از شیرینی های خوش طعم یزد نچشیده باشد و یا حداقل از آن تعریفی نشنیده باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ در استان یزد که به عنوان یکی از نواحی مهم باستانی و تاریخی کشور ایران، از شهرت و آوازه‌ای مثال زدنی در سراسر جهان برخوردار است، همانند سایر استان‌های دیگر، شیرینی‌های مخصوص و محلی یافت می‌شود که بیانگر فرهنگ، هنر و اقلیم خاص این منطقه‌ی دیدنی و شگفت‌انگیز است.

 از جمله‌ی این خوراکی‌های بومی می‌توان به باقلوا، لوز ترحیمی، کیک یزدی، کیک تخته‌ای، حاجی بادام، نان‌ برنجیِ، نان پنجره‌ای (منقا)، نقل یزدی، قطاب، پشمک، آب‌نبات مغزی، سوهان آردی، سوهان خانی، نان نارگیلی و باقلوا شامی اشاره کرد.

یزدگردی با طعم خوش باقلوا +تصاویر

یزدگردی با طعم خوش باقلوا +تصاویر

یزدگردی با طعم خوش باقلوا +تصاویر

یزدگردی با طعم خوش باقلوا +تصاویر

یزدگردی با طعم خوش باقلوا +تصاویر

یزدگردی با طعم خوش باقلوا +تصاویر

یزدگردی با طعم خوش باقلوا +تصاویر

انتهای پیام/ص

منبع: صدا وسیما

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.