چای پررنگ عامل تشدید کنندهٔ وزوز گوش"

بررسی‌ها نشان داده از هر نفر یک نفر وزوز گوش را تجربه می‌کند. البته بعضی خوراکی‌ها مانند چای، قهوه، عامل تشدید کنندهٔ وزوز گوش هستند.

ابراهیم رزم‌پا عضو انجمن گوش، ‌حلق، بینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان 
 باشگاه خبرنگاران‌ گفت: وزوز گوش یک اصطلاح پزشکی به معنای زنگ زدن گوش است که مربوط به احساس انواع مختلفی از صدا‌ها در گوش یا سر است، وزوز پدیدهٔ شایعی است که این بررسی‌ها نشان می‌دهد از هر ۵ نفر یک نفر وزوز گوش را تجربه می‌کند. 

وی افزود: در بیشتر مواقع وزوز گوش بدلیل آسیب به سلول‌های مویی و افزایش فعالیت آن‌ها در حلزون (گوش داخلی) بوجود می‌آید، و وجود وزوز گوش در غالب موارد نشانهٔ یک بیماری خطرناک است. 
البته برای گروهی که به همراه وزوز گوش کمی شنوایی دارند استفاده از سمعک بهترین وسیله برای پوشش صدای وزوز است. 

وی اذغان داشت: در مواقع بروز استرس شدید، وزوز افزایش می‌یابد. استرس‌ها و نگرانی‌ها باعث بروز وزوز نمی‌شوند، اما تاثیرات آن‌را تشدید می‌کنند لذا اجتناب از استرس‌های غیرضروری مهم است و همچنین این بیماران باید از سیگار، قهوه، چای‌پررنگ، نوشابه بشدت پرهیز کنند زیرا این خوراکی در تشدید وزوز گوش نقش بسزایی دارد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: چای ، وزوزگوش ، سمعک ، استرس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار