روش تهیه خوراک بیگوس

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از غذا‌های محلی و خوشمزه لهستان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک بیگوس، یکی از غذا‌های محلی و خوشمزه لهستان می‌باشد که در زبان انگلیسی به خوراک شکارچی معروف است. این غذا در سایر کشورها، چون اوکراین، بلاروس و لیتوانی نیز جزو غذا‌های سنتی و محلی آنان بوده و معروف می‌باشد. می‌توان از انواع گوشت، چون گوشت سفید، گوشت گاو، گوساله، اردک و… نیز در طبخ این خوراک خوشمزه استفاده کرد.

خوراک بیگوس از مواد اصلی کلم پیچ خرد شده، گوشت، قارچ و مواد دیگر طبخ و آماده می‌شود و معمولاً با سس گوجه فرنگی تند سرو می‌شود. این خوراک لهستانی معمولاً به صورت پیش غذا سرو شده؛ اما می‌توان به عنوان یک غذای کامل در وعده شام نیز سرو کنید.

مواد لازم

کلم پیچ بزرگ: ۱ عدد
گوشت: ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
برگ بو: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سیر: ۳ حبه
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
آب مرغ: ۳ لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتربخوانید


دستور تهیه:

ابتدا کلم پیچ‌ها را خرد کرده و آماده کنید.

سپس در یک قابلمه آب پر کرده و بعد از جوش آمدن، کلم پیچ‌ها را اضافه کنید.

۵ دقیقه بگذارید تا کلم پیچ‌ها در آب جوش بپزند و بعد آن را آبکش کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه جداگانه با کمی روغن تفت دهید.

سپس گوشت، قارچ خرد شده و سیر‌ها را نیز اضافه و مخلوط کنید.

گوجه فرنگی ها، برگ بو، آب مرغ و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه و مواد را هم بزنید.

در آخر نیز پاپریکا و ادویه‌ها را اضافه و مخلوط کنید.

درب قابلمه را بگذارید و با حرارت متوسط خوراک بیگوس حدود سه ساعت دیگر آماده می‌شود.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.