کاپ کیک راکی رد +دستور تهیه

در مطلب طرز تهیه یک دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز  قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک راکی رد را به شما آموزش دهیم با ماهمراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم برای ۶ عدد

پودر کاکائو......۲ قاشق سوپخوری

آب جوش... ۲ قاشق سوپخوری

کره.....۱۱۵ گرم

شکر....۷۵ گرم

تخم مرغ...... ۲ عدد

آرد......۱۲۵ گرم

بیکینگ پودر..... یک‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم رویه

گردوی خرد کرده......۲۵ گرم

مارشمالو......۱۱۵ گرم

گلسه چری.......۴۰ گرم

شکلات شیری...۱۰۰ گرم

آشپزباشی - مریم امیری:

روش تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب ۶ تائی کاپ کیک را به گنجایش تقریبی ۱۵۰ میلی لیتر با کاغذ‌های مخصوص کاپ کیک بپوشانید. آن‌گاه پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید و کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر کاکائوی حل کرده در آب جوش را به مواد افزوده و هم بزنید. اکنون مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ پودر را نیز به این مخلوط بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود. اینک مایة فراهم کرده را در قالب‌های کاپ کیک بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با مخلوط مواد رویه بیارائید.

روش تهیه رویه کاپ کیک

گردو را در ظرف مناسبی بریزید و مارشمالو و گلسه چری را با قیچی خرد کنید و به گردو بیفزائید. آن‌گاه شکلات را آب کنید و آن را به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.