یک آزمایش خون ساده؛ روشی موثر در تشخیص ابتلاء به بیماری تالاسمی

تشخیص تالاسمی با یک آزمایش ساده و شمارش سلولی خون انجام می‌شود که برای افراد مبتلا به تالاسمی خفیف راهی برای بهبود شرایط سلامتی شان است.

 عقیل میری رئیس بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر (ع) زاهدان گفت: افراد مبتلا به تالاسمی مینور یا خفیف اگر چه اختلال درگیر کننده‌ای در سلامتی خویش ندارند، اما باید شناسه ژنتیکی و ساختار زنجیره‌های بتا خود را توسط آزمایش روشن کنند.

وی افزود: در صورت شناسایی تالاسمی مینور و تمایل افراد به ازدواج منعی در ازدواج زوجین مبتلا وجود ندارد.

  میری گفت: در صورت ازدواج این افراد با یک فرد دیگر مبتلا به تالاسمی مینور، احتمال تولد فرزند مبتلا به تالاسمی نوع شدید وجود دارد. 

وی ادامه داد: تالاسمی مینور برای فرد خطرناک نیست، اما تالاسمی ماژور در آن تعداد بیشتری از ژن‌های تالاسمی در بدن فرد معیوب هستند و به بیماری مبتلا می‌شود و علائم شدید بیماری تالاسمی را از خود نشان می‌دهند.

رئیس بیمارستان علی اصغر (ع) تصریح کرد: تالاسمی یک بیماری خونی ارثی است که در نتیجه ساخته شدن شکل غیر طبیعی هموگلوبین یا مقادیر ناکافی آن بروز می‌کند و نتیجه آن ابتلاء فرد به کم خونی است و در نوع ماژور کم خونی‌های بسیار شدید است.

وی ادامه داد: بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر علیه السلام زاهدان بیمارستان تخصصی کودکان و بیماران خاص شامل تالاسمی و هموفیلی در استان سیستان و بلوچستان است و علاوه بر خدمات این بیماران، آزمایشات پیش از تولد در خصوص تشخیص ابتلا جنین به تالاسمی نیز در این بیمارستان انجام می‌شود.

 رئیس بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر (ع) زاهدان افزود: درمان بیماران خاص و صعب العلاج همانند تالاسمی، هموفیلی و.. در این بیمارستان رایگان انجام می‌شود.

تشخیص تالاسمی با یک آزمایش ساده و شمارش سلولی خون انجام می‌شود که برای افراد مبتلا به تالاسمی خفیف راهی برای بهبود شرایط سلامتی شان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.