افزایش آمار مبتلایان به آنفلوآنزا در کرمان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: موارد بیماران سرپایی و بستری مبتلا به آنفلوآنزا در این استان طی ماه جاری افزایش داشته است.

«سعید صحبتی» سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه آنفلوآنزا ویروس غالب در کرمان است، گفت: تعداد مبتلایان به کرونا بسیار کم و انگشت شمار هستند.

وی در پاسخ به اینکه آیا ظرفیت تخت‌های بیمارستانی موجود برای بستری این افراد دچار مشکل یا محدودیت شده یا خیر گفت: درصد اندکی از بیماران سالمند یا دارای بیماری زمینه‌ای مبتلا به این ویروس و طبق استناد به منابع علمی بین پنج تا ۱۰ درصد نیاز به بستری پیدا می‌کنند.

صحبتی سپس افزود: آمار‌های بستری در بیمارستان‌های شهر کرمان کمبود تخت را تایید نمی‌کند و مشکلی وجود ندارد.

به گفته وی، بیمارستان‌های استان ظرفیت لازم برای پذیرش بیمار دارند.

وی تصریح کرد: آمار بیماران آنفلوآنزای بستری در شرایط کنونی نیز در حدی نیست که مانند زمان اوج کرونا باشد؛ لذا در صورت نیاز به بستری، این بیماران در مراکز درمانی تحت بستری به درمان خود ادامه می‌دهند.

پیشگیری همانند شرایط کرونا

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر ضرورت رعایت اصول پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های ویروسی، چون آنفلوآنزا تصریح کرد: اصول پیشگیری از ابتلا به این بیماری مشابه همان اصول اعلام شده برای کرونا است.

صحبتی ادامه داد: استفاده از ماسک برای عموم مردم لازم نیست، اما افرادی که نقص ایمنی و بیماری زمینه‌ای دارند و همچنین افرادی که علائم بیماری‌های تنفسی مانند سرفه، عطسه، گلودرد، تب و سایر موارد را دارند، لازم است از ماسک استفاده کنند.

وی به افراد درگیر با آنفلوآنزا نیز توصیه کرد تا زمان اتمام دوران بیماری در منزل بمانند و از تماس با افراد خودداری کنند، همچنین در صورت ارتباط با افراد به طور حتم از ماسک استفاده کنند و از حضور در اماکن عمومی پرجمعیت بپرهیزند.

صحبتی با بیان اینکه از اول پاییز دائم توصیه شده افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه ای، سالمندان و نیز کودکان از واکسن آنفلوآنزا استفاده کنند اظهار داشت: مبتلایان به این بیماری بیشتر جزو افرادی هستند که واکسن دریافت نکرده اند.

مراقبت در کلاس‌های درس

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: یکی از مراکز انتشار بیماری آنفلوآنزا کلاس‌های درس هستند، زیرا دانش آموزان با علائم بیماری در کلاس حضور پیدا می‌کنند.

وی تاکید کرد: والدین تا زمانی که فرزندانشان به طور کامل بهبود پیدا نکرده اند از فرستادن آنان به مدرسه خودداری کنند.

اجتناب از خوددرمانی

صحبتی همچنین گفت: یکی از مواردی که این روز‌ها بیشتر با آن مواجه هستیم این است که افراد به صورت خودسرانه به داروخانه‌ها مراجعه، انواع دارو‌ها و آنتی بیوتیک را طبق تشخیص خود خریداری و مصرف می‌کنند که سبب پیچیده‌تر شدن مشکل می‌شود، زیرا در درمان بیماری ویروسی آنفلوآنزا در همه شرایط نیازی به استفاده از آنتی بیوتیک‌ها ندارد.

منبع: ایرنا کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار