برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در آبادان

انتخابات مجلس در آبادان به صورت تمام الکترونیک انجام می شود.

حجت الله دهدشتی گفت: براساس تقویم انتخابات، ۲۰ بهمن ماه اسامی نهایی نامزد‌ها مشخص و به آنها ابلاغ شد، نامزد‌هایی که توانستند تاییدیه شورای نگهبان را اخذ کنند در حال تدارک مقدمات برای تشکیل ستاد و تبلیغات در موعد قانونی هستند.

به داوطلبانی که در مراحل قبلی تایید و در مرحله اخیر اظهار نظر شورای نگهبان تایید نشدند فرصت قانونی سه روزه داده شدتا بتوانند اعتراض کنند که تعداد آنها در خوزستان ۱۸ نفر بود.

دبیر ستاد انتخابات خوزستان با بیان اینکه شورای نگهبان یک هفته برای اظهارنظر نهایی این افراد فرصت دارد افزود: نامزد‌هایی که تمایل دارند حوزه انتخابی خود را تغییر دهند تا ۲۵ بهمن فرصت دارند به فرمانداری‌های مبدا مراجعه و درخواست خود مبنی بر تغییر حوزه را ثبت کنند تا فرآیند قانونی طی شود.

بر اساس قانون، فرصت انتخابات برای مجلس خبرگان از ۲۵ بهمن ماه آغاز و تا ساعت هشت صبح دهم اسفندماه ادامه دارد؛ تبلیغات انتخابات مجلس نیز از سوم اسفندماه آغاز و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

دبیر ستاد انتخابات خوزستان به تغییرات گسترده تبلیغات انتخاباتی اشاره کرد و گفت: تبلیغات باید طبق تغییرات اعمال شده بروز رسانی و مورد توجه نامزد‌ها و اعضای اصلی ستاد‌ها قرار گیرد.

ابعاد تبلیغات باید حداکثر در ابعاد ۱۰۰ در ۷۰ طراحی شود و اقلام تبلیغاتی باید با درخواست مکتوب نامزد‌ها چاپ شوند ضمن اینکه نام، نشانی و محل چاپخانه نیز باید در تبلیغ ذکر شود.

لیست‌های حمایتی که منتشر می‌شود نیز باید توسط احزاب و جبهه‌های قانونی که حق فعالیت دارند با موافقت کتبی نامزد‌ها منتشر شوند.

وی به تشکیل هیات بررسی تبلیغات برای نظارت بر کلیه فعالیت‌های انتخاباتی به ریاست استاندار در خوزستان اشاره کرد و گفت: طی هفته‌های گذشته امکانات دستگاه‌های دولتی که قابلیت استفاده برای نامزد‌ها را دارند مانند سالن اجتماعات و سالن ورزشی سرپوشیده در ۱۴ حوزه انتخابی احصا شده و به فرمانداری‌های حوزه‌های مختلف ابلاغ شد.

 

 چهار حوزه انتخابات در کل کشور به صورت کاملا الکترونیکی انجام می‌شود که یکی از این حوزه‌ها آبادان است، در آبادان همه مراحل از جمله اخذ رای و شمارش آرا به صورت الکترونیکی انجام می‌شود که موجب افزایش سهولت و دقت خواهد شد.

دهدشتی یکی از دغدغه‌های مردم در انتخابات را شفافیت نامزد‌ها برای هزینه تبلیغاتی دانست و گفت: در واقع سلامت تبلیغات یکی از شاخص‌های انتخاب نامزد برتر است که همواره توسط مردم بیان می‌شود، بر این اساس برای جلوگیری از ریخت و پاش و هزینه‌های نامعقول برای تبلیغات در سال ۹۸ قانون شفافیت انتخابات در مجلس تصویب شد که برای اولین بار امسال اجرا می‌شود.

بر اساس این قانون سامانه‌ای به نام شفافیت انتخابات طراحی شده و از داوطلبان تقاضا شده از زمانی که وارد فرآیند انتخابات شدند شماره حساب انتخاباتی ارایه و یک فرد حقیقی یا حقوقی به عنوان مسوول مالی انتخابات معرفی کنند.

از طرف ستاد انتخابات کشور مبلغی به عنوان سقف هزینه‌های تبلیغاتی هر حوزه انتخاباتی درنظر گرفته شده و تمام کمک‌های مالی به نامزد‌ها باید مشخص شود؛ هر فرد می‌تواند حداکثر تا ۲۰ درصد هزینه‌های تبلیغاتی نامزد را متقبل شود.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲
چه خوب ،ملت با افتخار رأی می دهد