وزیر راه و شهرسازی:

شهر‌های ساحلی خلیج‌فارس و مکران مرکزی با محوریت وزارت راه و شهرسازی احداث می‌شود

بذرپاش گفت: با محوریت وزارت راه و شهرسازی دو شهر ساحلی خلیج فارس و مکران مرکزی در استان هرمزگان در راستای تکمیل شهر‌های ساحلی احداث خواهد شد.

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه آغاز عملیات اجرای شهر‌های جدید خلیج فارس و مکران مرکزی در استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه در دور دوم سفر رئیس جمهور به هرمزگان پروژه‌های متعددی تکمیل شد، گفت: یکی از اقدامات خوبی که امسال در دستور کار قرار گرفت، مکان‌یابی ۲۷ نقطه ساحلی در راستای توسعه اقتصاد دریامحور مطابق با سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری بود.

وی ادامه داد: چندین نقطه ساحلی در استان هرمزگان قرار دارد که امروز مقارن با سفر رئیس جمهور به استان، عملیات اجرایی دو منطقه سکونتگاهی خلیج فارس و مکران مرکزی در استان هرمزگان آغاز شد.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: شهر جدید خلیج فارس در مجموع با مساحت ۱۸ هزار هکتار اجرایی خواهد شد که در فاز نخست، عملیات اجرایی احداث این شهر در نزدیک به هزار و ۵۰۰ هکتار زمین در حوزه مسکونی جدید با ظرفیت ۱۰ هزار واحد آغاز شد. این بخش تحویل بانک مسکن شده است تا احداث این واحد‌ها با توسعه بانک مسکن انجام شود.

بذرپاش تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد تا احداث این شهر‌ها که مصوبه شورای عالی مسکن و تاکید دولت و رئیس جمهوری را دارد به بهترین شکل اجرایی شود.

وی دیگر شهر ساحلی که امروز در سفر به استان هرمزگان عملیات اجرایی آن آغاز شد را شهر مکران مرکزی عنوان کرد و افزود: شهر ساحلی دیگر مکران مرکزی است که عملیات اجرایی این شهر نیز در شرق استان در مساحت ۳ هزار هکتار آغاز شد که بخش خصوصی در آن منطقه فعال شده است.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: با محوریت وزارت راه و شهرسازی این دو شهر ساحلی در استان هرمزگان در راستای تکمیل شهر‌های ساحلی با هدف تحقق اقتصاد دریاپایه ابلاغی رهبر انقلاب، احداث خواهد شد.

این شهر‌ها توسط شرکت عمران شهر‌های جدید مورد شناسایی قرار گرفت و به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران ارسال شد تا در کمیته‌های فنی شورا مورد بررسی قرار گیرد و مکانیابی آن‌ها تایید شود که تمامی مراحل آن انجام شده و هم اینک عملیات اجرایی احداث این شهر‌ها در سفر وزیر راه و شهرسازی آغاز شده است.

شهر جدید خلیج فارس در نقطه‌ای ژئو استراتژیک، ژئو اکونومیک و ژئو پلتیک، در دهانه ورودی دستیابی ایران به عمق آب‌های آزاد جهان قرار گرفته و محل تلاقی لجستیک‌ترین مد حمل ونقلی ایران با چهار مد دریایی، هوایی، زمینی و ریلی قرار دارد و با داشتن انواع فرصت‌های اقتصادی و طبیعی می‌تواند نقشی بی بدیل در توسعه اقتصادی، اجتماعی، کالبدی، سیاسی و فرهنگی منطقه داشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.