نوروز ۱۴۰۳

سریال «کانی موناکو»، به خانه کردستانی‌ها می آید

سریال «کانی موناکو» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی فواد فارابی با محور قرار دادن برخی از موضوعات اجتماعی در ۲۰ قسمت در قالب طنز نوروز ۱۴۰۳ روانه آنتن خواهد شد.

سریال «کانی موناکو» که کار فیلمبرداری آن به پایان رسیده، بر اساس داستانی از فواد فارابی و آزاد پیرخضری و با حضور جمعی از برترین بازیگران طنز استان‌های کردستان و کرمانشاه ساخته می‌شود.

قصه از آنجا شروع می‌شود که مهرشاد و سیروس دچار غفلتی می‌شوند و از همین رو به روستایی دورافتاده به نام کانی موناکو تبعید می‌شوند و در این روستا با مشکلاتی مواجه می‌شوند که خود آغازگر ماجرا‌های جدیدی است.

در مجموع این سریال با محور موضوعاتی از جمله جوانی جمعیت، فرزندآوری و نقش شورا در روستایی به نام کانی موناکو در جریان است.

فواد فارابی که تهیه‌کنندگی و کارگردانی سریال «کانی موناکو» را بر عهده دارد، دارای مدرک فیلم‌برداری و کارگردانی سینماست.

فارابی از برنامه‌سازان موفقی است که تاکنون به عنوان مدیر فیلم‌برداری هفت فیلم بلند سینمایی ملی و بین‌ا‌لمللی و بیش از ۳۰ فیلم کوتاه، مدیر تصویربرداری سه سریال و بیش از ۲۰ مستند تلویزیونی و تصویربردار چهار سریال تلویزیونی حضوری فعال داشته است.

علاوه بر این، نامزد بهترین فیلم‌برداری در جشنواره شانگ‌های چین بوده و جایزه بهترین فیلم‌برداری جشنواره جیوانی ایتالیا را از آن خود کرده‌است.

چرخه تولید صداوسیمای کردستان به شدت در حال چرخش است و نوید آینده‌ای روشن برای این رسانه دارد؛ رسانه‌ای که با شعار هویت‌محوری و عدالت‌گستری می‌کوشد تا رضایت حداکثری مخاطبان را داشته‌باشد؛ مهر تأیید آن هم تولید چندین اثر فاخر است که هم‌اکنون در مرحله تولید یا پیش‌تولید قرار دارند و در شماره‌های پیشین هفته‌نامه معرفی شده‌اند.

بر همین اساس عوامل مؤثر بر این حرکت سریع و موفق صداوسیمای کردستان در تولید برنامه‌های فاخر به‌ویژه فیلم و سریال را از نورمراد رضایی، معاون سیمای کردستان جویا شدیم.

معاون سیمای کردستان هم در پاسخ به این سؤال ابتدا به وظیفه مهمی‌که شبکه‌های استانی بر عهده دارند، پرداخت و گفت: یکی از ظرفیت‌های شبکه‌های استانی تولید و نمایشی کردن قصه‌ها و داستان‌ها و سرگذشت تاریخی بزرگان و نام‌آوران استان است تا در قالب فیلم‌نامه‌ای فاخر و ساختارمند به نمایش درآیند و در خاطره‌ها ماندگار شوند.

رضایی همچنین افزود: پرداختن به ظرفیت‌های ویژه در حوزه تاریخ و شخصیت‌های موثر در مسیر بالندگی ایران اسلامی و از سویی بهره‌گیری از آداب و سنن ویژه در همه حوزه‌ها می‌تواند منجر به تولیدات ویژه‌ای در قالب فیلم و سریال شود که نه تنها برای مخاطب محلی که برای مخاطب ملی هم جذابیت داشته‌باشد.

وی نمونه بارز این تولیدات را «سنجر خان»، «مستوره اردلان» (نخستین زن تاریخ‌نگار، شاعر و نویسنده برجسته) و «ساروبیره» (پهلوان نامی وطن‌پرست) دانست که تولید شده‌اند یا در مسیر تولید و پیش‌تولید قرار دارند.

معاون سیما در ادامه یکی از مهم‌ترین علل این حرکت رو به جلو شبکه استانی کردستان را مدیریت هوشمندانه در به‌کارگیری و جذب هنرمندان و افراد کاربلد جدید و قدیم دانست که به همت علی مرادی، مدیرکل مرکز با جدیت و پشتیبانی کامل صورت گرفت.

برچسب ها: سریال ، کردستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سینا
۲۱:۳۲ ۰۲ فروردين ۱۴۰۳
ساعت پخشش