ضرورت سرعت‌بخشی در روند اجرای پروژه‌های در دست اجرا چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری بر ضرورت سرعت‌بخشی در روند اجرای پروژه‌های در دست اجرا با توجه به محدودیت فصل کار در چهارمحال و بختیاری تاکید کرد.

غلامعلی حیدری در دیدار با مدیرعامل صنایع شیر ایران پگاه با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های این استان در دولت سیزدهم تاکید کرد: زمینه جذب سرمایه‌گذاران در استان فراهم شده است و از سرمایه‌گذاران استقبال می‌شود و در این مسیر مانعی نباید وجود داشته باشد و دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های در این زمینه تسهیل‌گر باشند چرا که خیر این سرمایه‌گذاری‌ها به مردم استان می‌رسد.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: خط توسعه محصولات شرکت شیرخشک در این استان مورد توجه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار گرفت و انتظار است این طرح توسعه بهره‌برداری شود.

وی اضافه کرد: توزیع عادلانه اعتبارات با اولویت مناطق محروم از سیاست دولت سیزدهم است و تاکنون به خوبی این سیاست در مناطق مختلف کشور به خصوص این استان عملیاتی شده است.

حیدری تاکید کرد: تلاش دولت سیزدهم همواره در خصوص برطرف کردن ناترازی‌ها است که تلاش شده این کار به نحو احسن انجام شود.


بیشتر بخوانید


وی با توجه به مصاحبه‌های انجام شده و مطالبه و توقعی که در بین مردم ایجاد شده، بر ضرورت سرعت‌بخشی در روند اجرای پروژه‌های در دست اجرا با توجه به محدودیت فصل کار در استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد.

حیدری ادامه داد: هر چند وجود صنایع بزرگ در چهارمحال و بختیاری کمرنگ است، اما کارخانه‌های مهم و خیرین زیادی وجود دارد که باید از این ظرفیت استفاده شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای سد باباحیدر در چهارمحال و بختیاری گفت: سد بابا حیدر از جمله سد‌های نیمه‌کاره استان بود که با همت دولت سیزدهم ماده ۴۸ گرفت و با تلاش قرارگاه خاتم الانبیاء فعال شده است.


وی افزود: همچنین پروژه آبرسانی بِن به بروجن پس از ۱۷ تا ۱۸ سال توقف امروز با همت دولت سیزدهم در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

حیدری با اشاره به روند اجرای کارتن سازی در جونقان اظهار کرد: با ایجاد یک فرصت شغلی بسیاری از مشکلات و معضلات این استان برطرف می‌شود و زمینه ایجاد کارتن سازی جونقان با همکاری بانک‌ها و دستگاه‌های متولی اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه‌گذار در این استان فراهم شده است تا بتوان از ظرفیت سرمایه‌گذار در توسعه چهارمحال و بختیاری نیز استفاده کرد.

مدیرعامل صنایع شیر ایران پگاه گفت: با توجه به حساسیت کار کارخانه شیرخشک نوزاد شهرکرد احداث دامداری صنعتی برای این کارخانه از اولویت‌های ۱۰۰درصدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

عبدالامیر باروت‌کوب افزود: با توجه به اینکه استاندارد‌های شرکت شیر خشک نوزاد اجازه تامین شیر خام مورد نیاز این واحد را از هر دامداری به آن‌ها نمی‌دهد، احداث دامداری صنعتی از جمله ضرورت‌ها و نیاز‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار کرد: در همین ارتباط با توجه به شرایط اقلیمی مناسب حاکم بر استان و نیاز شرکت شیرخشک نوزاد یک مجموعه دامداری صنعتی با مشخصات و استاندارد‌های مورد نیاز این شرکت باید راه‌اندازی شود.

باروت‌کوب افزود: شیرخام مورد نظر برای استفاده در شرکت شیرخشک نوزاد باید فاقد فلزات سنیگین باشد و علوفه مورد استفاده دام باید تازه و از علوفه‌های کنار جاده‌ای نباشد.

وی اضافه کرد: شرکت شیرخشک نوزاد شهرکرد این افتخار را دارد که از سال گذشته موفق به تولید شیرخشک نوزاد پایه شده و با این اقدام بخشی از واردات کشور به این ماده اولیه تامین شود.

مدیرعامل صنایع شیر ایران پگاه گفت: واردات این محصولات کشور را وابسته می‌کند و تولید و خودکفایی در این بخش از جمله اولویت‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

باروت‌کوب ادامه داد: افزون بر سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در مجموعه شیرخشک نوزاد چهارمحال و بختیاری در همین خصوص در استان‌های خراسان، آذربایجان شرقی و گلستان نیز برای تولید محصول دی ۹۰ که خاص شیرخشک نوزاد است سرمایه‌گذاری‌هایی در حال انجام است.

وی با اشاره به عملیات اجرایی دو پروژه در نخستین روز فروردین امسال گفت: با توجه به پروژه‌های در دست اجرا پیش‌بینی می‌شود تا ۳۰ آبان امسال ظرفیت این شرکت از ۱۵۰ به ۳۵۰ تن افزایش یابد.

باروت‌کوب در خصوص سردخانه یک‌هزار تنی و دستگاهی که تولید کره و خامه می‌کند اظهار کرد: فنداسیون این سردخانه ایجاد، پنل‌های لازم خریداری و سوله در حال نصب است و تا اسفند ماه این پروژه مورد بهره‌بردرای قرار می‌گیرد.

وی گفت: همچنین قرارداد خرید دستگاه تولید کره و خامه نیز به ارزش ۷۰۰ میلیارد ریال منعقد شده و طرف خارجی باید ضمانت‌نامه گرفته شود که اگر این موضوع حل شود طبق برنامه‌ریزی انجام شده این پروژه تا پایان خرداد سال آینده به ثمر می‌رسد.

باروت‌کوب با بیان اینکه کارخانه شیر خشک نوزاد از راهبردی‌ترین، مهمترین و به روزترین کارخانه به شمار می‌رود که کارکرد آن با دیگر شرکت‌ها متفاوت است، افزود: در زمان حاضر ۱۶ کارخانه تولید فرآورده‌های لبنی روزانه سه هزار و ۵۰۰ تن شیر دریافت می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.