کسب ۸ مدال رنگارنگ دانش‌آموزان ایرانی از مسابقات علوم و اختراعات لندن

دبیر علمی جشنواره دانش‌آموزی ابن سینا از موفقیت دانش‌آموزان ایرانی در کسب ۸ مدال رنگارنگ از مسابقات علوم و اختراعات جهانی ۲۰۲۳ خبر داد.

دبیر علمی جشنواره دانش آموزی ابن سینا با اعلام موفقیت دانش آموزان ایرانی در کسب ۸ مدال رنگارنگ از مسابقات علوم و اختراعات جهانی ۲۰۲۳، گفت: پنجمین دوره مسابقات علوم و اختراعات انگلیس به میزبانی دانشگاه کینگستون لندن با موفقیت دانش آموزان ایران در کسب ۳ مدال طلا، ۴ نقره و یک مدال برنز همراه بود. 

مهدی رشیدی جهان، دبیر علمی جشنواره دانش آموزی ابن سینا با اشاره به برگزاری پنجمین دوره مسابقات علوم و اختراعات انگلیس ۲۰۲۳ به میزبانی دانشگاه کینگستون لندن در تاریخ ۵ و ۶ اکتبر (۱۳ و ۱۴ مهر ماه)، اظهار داشت: این دوره از مسابقات با حضور تیم‌های برگزیده و در رشته‌های مختلف از ۳۴ کشور همراه بود که دانش آموزان ایرانی موفق به کسب ۸ مدال رنگارنگ شدند.

وی بیان داشت: تیم‌های برگزیده از جشنواره دانش آموزی ابن سینا به صورت غیر حضوری در مسابقات فوق شرکت داده شدند که حاصل آن ۳ مدال طلا، ۴ مدال نقره و یک مدال برنز  و کسب جایژه ویژه توسط امیرحسین منافی از این مسابقات بود.

رشیدی جهان گفت: تیم متشکل از جواد حقی، مهراد فریدی، پارسا سجادی و آرمین توحید اصل در رشته مکاترونیک  - امیر حسین منافی در رشته نانو شیمی و پرهام عرب زاده در رشته پزشکی-زیست شناسی مولکولی صاحب مدال طلای این رقابت‌ها شدند.

دبیر جشنواره دانش آموزی ابن سینا افزود: تیم متشکل از عرشیا جنت مکان، اراد قاسمی، امیر حسین آزمون، محمدرضا فضلی و امیر جوادپورخوش سادات در رشته فنی مهندسی – تیم متشکل از حسن کاکانژادی و کوشا رستمی در رشته فناوری اطلاعات و مانی مصلی در رشته‌ی علوم زیستی و پزشکی به مدال نقره پنجمین دوره مسابقات علوم و اختراعات انگلیس ۲۰۲۳ دست یافتند.

وی با یادآوری برگزاری هشتمین دوره جشنواره دانش آموزی ابن سینا به صورت بین المللی در ابتدای سال ۱۴۰۳، گفت؛ در مسابقات ۲۰۲۳ لندن، تیم متشکل از محمد امین عاقل خلیفه قشلاقی، حامی خجسته، کسری صفوی، عرشیا صفوی و اهورا صفوی در رشته نانو شیمی نیز صاحب مدال نقره  و محمد حسین عابدی نژاد در رشته پزشکی و سلامت صاحب مدال برنز شدند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۷ ۱۸ مهر ۱۴۰۲
این چه جای خوشحالی دارد؟!!!
کشورهای پیشرفته و فهمیده و با مدیریت لایق و دانا و آینده نگر و برنامه ریز و با کیاست و با سیاست این دکانها را برای این درست کرده اند که جوانان نخبه سایر کشورهای دنیا را شناسایی و جذب کنند بدون هیچگونه هزینه کردن.
و مسیولین نالایق و نادان کشورهای جهان سوم هم با اشتیاق زابدالوصفی این جوانان بدرد بخور جامعه خود رایگان تحویل بیگانگان خناس و ابلیس صفت و شیطانی میدهند.
تفو بر تو ای چرخ گردون، تفو!
و این نیروهای نخبه در مراکز پژوهشی بیگانگان برای آنها تولید دانش و دانایی و فن آوری های نو می کنند و در نتیجه آنها همیشه قوی و پیشرفته می مانند و میشوند و کشورهای جهان سوم هم با مدیریت های پخمه های خود همیشه بدبخت و بخت برگشته و نگونبار باقی خواهند ماند!!!
تا ابله و احمق و نادان در جهانه ،دشمن ملحد و دانا و زیرک در نمی مانه!!!!
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۰:۲۷ ۱۸ مهر ۱۴۰۲
این مسابقات برای کشف و جذب نخبه ها برگزار میشه
آخرین اخبار