خدمات روانشناسی و مشاوره خانواده در کشور فناورانه می شود

معاون مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: برای نخستین بار خدمات روانشناسی و مشاوره خانواده در کشور فناورانه می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین محسن ابراهیمی امروز در مراسم رونمایی از سامانه مسیر (مشاوره ساختن یک راه) و تحلیف مدیران مراکز مشاوران خانواده کردستان در سنندج اظهار کرد: نگاه به مراکز مشاوره باید اینگونه باشد که حضور و فعالیت آن‌ها از افزایش طلاق جلوگیری می‌کند.

او با اشاره به اینکه مراکز مشاوره ظرفیت اعتلای خانواده را دارند، افزود: مراکز مشاوره باید تبدیل به کانون تحولات اجتماعی شوند.

معاون مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با بیان اینکه دغدغه برخی از مراکز مشاوره در کشور جذب خیران و سرمایه گذاران است، گفت: بخشی از تقاضا‌های طلاق به دلیل فقر و مشکلات اقتصادی است بنابراین مراکز مشاوره‌ای نیاز داریم که با رویکردی مددکارانه به این مسئله ورود پیدا کنند.

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی بیان کرد: در مراکز مشاوره نیاز به افرادی با نگاه اجتماعی و جامعه ساز داریم تا بتوانند در راستای احیای خانواده و رفع مشکلات بهترین کارکرد را داشته باشند.

او اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور خدمات روانشناسی و مشاوره خانواده در کشور فناورانه می‌شود و اینگونه نظام رتبه بندی از طریق سامانه انجام خواهد شد که این اتفاق ارتقای کارآمدی خدمات مشاوره را به دنبال دارد.

معاون مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: تاکنون داده منسجمی در خصوص خانواده‌ها نداشتیم تا از طریق آن عوامل طلاق به خوبی شناسایی شود لذا استفاده از هوش مصنوعی برای پردازش اطلاعات خانواده از اقداماتی است که می‌تواند در این رابطه تاثیرگذار باشد.

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی بیان کرد: کردستان یکی از استان‌های پیشرو در ارتباط و تعامل مطلوب دستگاه قضایی با اجرایی به ویژه در حوادث اجتماعی است.

اصول تحکیم بنیان خانواده باید منطبق بر تغییرات جامعه به روزرسانی شود

 رئیس کل دادگستری کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: ارتکاب جرایم یا پدیدآمدن آسیب ها در خانواده می تواند فروپاشی و طلاق را به دنبال داشته باشد.

 حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی با اشاره به اینکه فروپاشی خانواده و جدایی نیز می تواند منجر به آسیب های اجتماعی و ارتکاب جرایم شود، ادامه داد: مراکز مشاوره در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.

 او بیان کرد: با ورودی و اقداماتی که قوه قضائیه در سال های اخیر داشت مراکز مشاوره ساماندهی مطلوبی پیدا کردند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه کردستان در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی رتبه سوم را در کشور کسب کرد، گفت: براساس آمار و اطلاعات موجود در حوزه طلاق توافقی و درخواست زوجه کاهش پرونده داشته ایم که این امر مرهون تلاش همکاران ما در دستگاه قضایی و مراکز مشاوره است.

او ادامه داد: آموزه های دینی ما از ۱۴۰۰ سال پیش بنیان خانواده را بر سه رکن اقتصاد، اخلاق، عاطفه، عشق و معنویت استوار کرده است.

رئیس کل دادگستری کردستان اضافه کرد: با توجه به پیشرفت هایی که شده باید اصول را منطبق بر مسائل نوظهور کرد و مهارت های لازم به زوجین داده شود تا خروجی آن تحکیم بنیان خانواده شود.

در پایان این مراسم از سامانه مسیر (مشاوره ساختن یک راه) کردستان رونمایی شد.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.