دهه ۱۴۰۰، دهه آموزش عالی هوشمند است

معاون امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره کل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم گفت: تا پایان سال سند طراحی و معماری پایه آموزش عالی هوشمند باید تدوین شود

معاون امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره کل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم در نشست با مسئولان دانشگاه سمنان گفت: با حمایت‌های انجام شده توانستیم ارتقای جایگاه آی‌تی را در سطح وزارت علوم پیگیری کنیم که نتایج آن به سمت دانشگاه‌ها می‌رود.

مهدی آزادی مطلق از تامین خدمات مورد نیاز وزارت علوم در حوزه آی‌تی از جامعه دانشگاهی کشور خبر داد و افزود: سعی شده است با این رویکرد حوزه آی‌تی را در دانشگاه‌ها گسترش دهیم که این امر انگیزه‌ای برای پیشرفت دانشگاه‌ها در این زمینه شده است.

وی گفت: به همین منظور با آپا‌های دانشگاه‌ها قرارداد منعقد شده است.

معاون امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره کل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم گفت: به دنبال شبکه‌های توانمند IT هستیم و توانمندی بیشتر یعنی زیرساخت، منابع انسانی و دانش کافی، و بخشی از این زیرساخت منابع انسانی و دانش، همان اتصالی است که بین آپا و فاوای یک دانشگاه اتفاق می‌افتد و برای تضمین امنیت، سراغ دانشگاه‌هایی می‌رویم که هم زیرساخت خوب و هم آپای توانمندی دارند.

 آزادی مطلق با بیان اینکه برای تقویت منابع انسانی و زیرساخت‌ها از دانشگاه‌ها بازدید شده و در این زمینه ارزیابی می‌شوند، تصریح کرد: جهت‌گیری‌های دانشگاه سمنان در حوزه IT باید مشخص شود که در آینده می‌خواهد سرویس دهنده یا سرویس گیرنده باشد.

معاون امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره کل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم افزود: دانشگاه سمنان می‌تواند منابع انسانی را از سبک سنتی به سمت دانشگاه هوشمند تغییر دهد و پایلوت آموزش عالی هوشمند در کشور شود.

وی با بیان اینکه تا پایان سال سند طراحی و معماری پایه آموزش عالی هوشمند باید تدوین شود اظهار کرد: دهه ۱۴۰۰ دهه آموزش عالی هوشمند است و در این راستا هر گونه کمکی در زمینه تکمیل فضا‌های آموزشی، عقد قرارداد، تخصیص منابع و استفاده از خدمات صورت می‌گیرد.

رئیس دانشگاه سمنان نیز در این نشست گفت: واحد IT دانشگاه سمنان برای ارائه خدمات مناسب به واحد‌های فناور، دانشجویان، اساتید و نیز تولید نرم‌افزار‌های لازم و موارد دیگر نیاز به فضای فیزیکی بیشتری دارد و این زمینه و علاقه‌مندی وجود دارد که دانشگاه سمنان به عنوان دیتا سنتر و پشتیبان اطلاعات وزارت علوم و دیگر وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی باشد.

سعدالدین افزود: با توجه به اینکه رشته‌های زیادی در دانشگاه سمنان فعال هستند که بر روی مدل‌سازی کار می‌کنند، نیاز به فضای فیزیکی و ارائه خدمات بیشتر داریم.

وی گفت:ساخت ساختمانی IT دانشگاه سمنان از حدود ۱۲ سال گذشته آغاز شده و نیاز به کمک و حمایت برای تکمیل و بهره‌برداری آن داریم تا خدمات بیشتر و تخصصی‌تری را ارائه دهیم.

رئیس دانشگاه سمنان افزود: با توجه به اهمیت آپا، این بخش در چارت سازمانی دانشگاه سمنان قرار گرفته و امیدواریم با فعالیت آپا و IT در کنار یکدیگر در حوزه فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی به جایگاه مناسبی که در حد استان سمنان است برسیم.

محمدحسین احسانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان نیز خواستار کمک برای ارتقای جایگاه IT دانشگاه سمنان شد.

 علیرضا نعیمی صدیق، مدیر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه سمنان نیز گزارشی از حوزه IT و مرکز آپای دانشگاه سمنان ارائه کرد و خواستار حمایت وزارت علوم در این زمینه از دانشگاه سمنان شد.

بازدید از ساختمان نیمه کاره IT، مرکز آپا و نیز مرکز داده و سیستم مانیتورینگ دانشگاه سمنان از دیگر برنامه‌های معاون امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره کل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم در دانشگاه سمنان بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار