در مطالعات جدید مطرح شد؛

تاثیر لبنیات پرچرب بر کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی

رژیم غذایی حاوی لبنیات پرچرب خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.

یک مطالعه جدید نشان داده است که محصولات لبنی پرچرب از جمله پنیر، ماست کامل و شیر کامل می‌توانند از حملات قلبی، سکته مغزی و سایر بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کنند.

این مطالعه نشان داد که گوشت قرمز فرآوری نشده می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.

این‌ها یافته‌های شگفت‌انگیز کارشناسانی هستند که رتبه‌بندی غذایی به نام "امتیازات رژیم غذایی شهری و روستایی بالقوه سالم" را ایجاد کرده اند.

رژیم غذایی PURE شش گروه غذایی میوه ها، سبزیجات، حبوبات، آجیل، ماهی و لبنیات پرچرب را مطرح می‌کند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهند. همچنین در یک رژیم غذایی سالم جا برای غلات کامل و گوشت‌های فرآوری نشده مانند گوشت گاو وجود دارد.

 دکتر اندرو مینتی، نویسنده این مطالعه و استادیار دانشگاه مک مستر در کانادا گفت: غذا‌های کم چرب در مرکز توجه مردم قرار گرفته اند؛ با این حال، نتایج ما نشان می‌دهند که حداکثر دو وعده در روز از محصولات لبنی، عمدتا از چربی‌های کامل می‌تواند در یک رژیم غذایی سالم گنجانده شود.

رژیم غذایی PURE که در مجله قلب اروپا منتشر شده است، بر اساس شش محور زیر است:

میوه: ۲ تا ۳ وعده در روز
سبزیجات: ۲ تا ۳ وعده در روز
حبوبات (لوبیا، عدس، نخود): ۳-۴ وعده در هفته
آجیل: ۷ وعده در هفته
ماهی: ۲ تا ۳ وعده در هفته
لبنیات: دو وعده در روز

محققان گفته اند که مقادیر متوسط ماهی و محصولات لبنی پرچرب با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مرتبط است. همان نتایج سلامتی را می‌توان با مصرف متوسط غلات و گوشت به دست آورد؛ تا زمانی که غلات کامل، تصفیه نشده و گوشت‌های فرآوری نشده باشند.

رژیم غذایی PURE با سایر رژیم‌های غذایی سالم مانند رژیم مدیترانه‌ای متفاوت است. داده‌های مورد استفاده شامل تجزیه و تحلیل ۱۴۷۶۴۲ نفر از جمعیت عمومی در ۲۱ کشور در پنج قاره بود.

محققان گفتند: این متنوع‌ترین مطالعه در مورد نتایج تغذیه و سلامت در جهان و تنها مطالعه با نمایندگی کافی از کشور‌های با درآمد بالا، متوسط و پایین بود.

منبع: الیوم السابع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۰۶ مرداد ۱۴۰۲
یعنی باید خامه و سرشیر زیاد بخوریم ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۲ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
اصلا به حرف کسی گوش نکن چی بخور و چی نخور هر چه خودت دوست دارید بخور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
شما پولش برسان ما خوب و عالی و بهتر از شما می دانیم چی بخوریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۶ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
روزی دو وعده لبنبات باید بخوریم ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۷ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
آیا منظور لبنیات طبیعی است یا لبنیات کارخانه ای را هم شامل می شود ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۳ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
هرکسی باید خودش دکتر خودش باشد، این حرفها که نمک فلان و قند بهمان نماما دکان دستگاه است. بجه ای که زیر چتر زمخت پدر و مادر و به نیتهایی تماما غیر از عشق به علم درس خواتده و جز مدرسه و دانشگاه ندیده و از سرد و گرم روزگار ذره ای نچشیده چه میداتد خوب و بد چیست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
از این به بعد محققان دانشگاه ها از شما می پرسند چه خوب است و چه بد !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
لبنیات پرچرب شاید جلوی سکته قلبی رو بگیره ولی از اون طرف میزنه کبد رو نابود می کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
پس چرا عکس میوه گذاشتید برای خبر لبنیات
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۱:۴۲ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
سلام،

در میان میوه ها خیار اهمیت دیگری دارد، همیشه آن را دور ظرف می چینند تا میوه های دیگر را در ظرف حفظ کند، اگر خیار نباشد چیدن و نظم دادن به بقیه میوه ها امکان ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۰۵ مرداد ۱۴۰۲
فعلا که کارخونه های ما چربی شیر و میگیرن و به جاش روغن میزنن و می‌نويسن 4% چربی و نمیگن 4% چربی شیر که فردا بتونن حاشا کنن
آخرین اخبار