پلمب ۲ خط تولید یک واحد تولیدی در سیرجان

مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی سیرجان از پلمب ۲ خط تولیدی یک واحد تولیدی مواد غذایی در سیرجان خبر داد.

حمید شاهدادی گفت:  یک واحد تولیدی موادغذایی در شهر سیرجان به علت آلودگی میکروبی، نتایج منفی pms و نداشتن انطباق محصول فرستاده شده به آزمایشگاه و همچنین رعایت‌نکردن نکات بهداشتی که چندین بار هم به صورت کتبی و شفاهی به مسؤل فنی آن واحد تولیدی تذکر داده شده بود، به مدت ۶ ماه، تعلیق و پلمب شد.

او افزود: طبق قانون و در صورت مشاهده محصولات برند توقیف‌ شده در سطح عرضه با خاطیان به‌شدت برخورد خواهد‌شد.

برچسب ها: پلمب شدن ، مواد غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.