خروج ۵۰ درصد فست‌فودی‌های اصفهان از چرخه رقابت

رئیس اتحادیه فست فود فروشان اصفهان گفت: به دلیل افزایش قیمت مواد غذایی استقبال مردم از خرید فست فود کاهش یافته است.

مرتضی اساسی گفت: اقلام غذایی با افزایش دو برابری قیمت روبه‌رو بوده و مردم توان خرید ندارند.
او توضیح داد: پیش از این فلافل که از ارزان‌ترین فست‌فود‌ها محسوب می‌شد از ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان فروخته می‌شد اما الان قیمت آن به ۲۴ هزار تومان رسیده و البته بر اساس مواد مورد استفاده با قیمت‌های بالاتر هم عرضه می‌شود که با این شرایط از تعداد فست‌فود خور‌ها کاسته شده است.

رئیس اتحادیه فست‌فود فروشان اصفهان افزود: درصورتی‌که قیمت فست فود نسبت به شهر‌هایی مانند تهران، کمترو کیفیت هم بهتر است.

به گفته اساسی، باوجود رکودی که در این صنف حاکم شده، هرچه می‌گذرد بر انصرافی‌ها بیشتر افزوده می‌شود و تعداد بیشتری تصمیم به تعطیلی می‌گیرند به‌طوری‌که دریک سال اخیر، حدود ۵۰ درصد فعالان اصفهان، تعطیل کرده‌اند.

او تصریح کرد: البته در برابر به همان نسبت هم مجوز اشتغال در این حرفه صادر می‌شود که اغلب به دلیل ناآگاهی با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شوند.

منبع:ایمنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.