۱۹ هزار تن گوشت مرغ در راه است

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از پیش بینی تولید ۱۹ هزار تن گوشت سفید در استان خبر داد.

مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران به جوجه ریزی بیش از ۱۰ میلیون قطعه‌ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی بیش از ۱۵۲ هزار قطعه‌ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در مردادماه امسال اشاره کرد و گفت: پیش بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، ۱۹ هزار و ۶۲۴ تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

او تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۳۹ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۸۷۷ قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۲۶ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۵۰۴ قطعه اعلام کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران، کارخانجات جوجه کشی، مزارع پرورش مرغ مادر و تولید جوجه یک روزه را یکی از حلقه‌های اصلی صنعت طیور در استان دانست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار