زارع مهذبیه:

جهاد تبیین و روشنگری نیازمند آگاهی و تحقیق است

معاون سیاسی سپاه ناحیه ثارالله (ع) شیراز گفت: هر فرد در مسیر جهاد تبیین و رسالت روشنگری باید مراقب باشد، تحقیق درباره مسائل، یکی از اصول اولیه رسالت تبیین است.

صادق زارع مهذبیه با تأکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب، در خصوص رسالت روشنگری و جهاد تبیین گفت: تبیین، یعنی بیان حقیقت و از بین بردن غبار جهالت و تحریف از اذهان است.

او گفت: ذهن انسان ممکن است دچار ابهام شود و دشمن یا هر فرد دیگری آن را از مسیر حقیقی و عقلانی خودش منحرف کند، بسیاری از حقایق در قبال حرکت گمراه کننده‌ای که از صد طرف به سمت ملت ایران سرازیر است، نیاز به تبیین دارند.

معاون سیاسی سپاه ناحیه ثارالله (ع) شیراز گفت: «حرکت تبیین»، خنثی‌کننده توطئه دشمن است، امروز خوشبختانه میدان برای انتشار افکار باز است. فضای عمومی در کنار مشکلاتی که ممکن است به وجود بیاورد، برکات بزرگی هم دارد؛ می‌تواند افکار درست را منتشر کند.

زارع مهذبیه گفت: از کاری که بعضی‌ها در فضای مجازی یا در مطبوعات و در مقاله‌ها انجام می‌دهند که با دشنام، با تهمت و فریب و دروغ با افکار عمومی مواجه می‌شوند، باید به‌شدت اجتناب کرد و حقایق را با منطق قوی، سخن متین و عقلانیت کامل، همراه با زینت عاطفه و عواطف انسانی و به‌کارگیری اخلاق منتشر کرد.

او با تأکید بر اینکه امروز همه ما باید در این میدان حرکت کنیم، تصریح کرد: جوانان امروز ما مجهز به فکر، عقلانیت و آگاهی‌های فراوان هستند.

معاون سیاسی سپاه ناحیه ثارالله (ع) شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به معنای جهاد تبیین و جنگ روایت‌ها هم اشاره و تبیین را، بیان حقیقت و از بین بردن غبار جهالت و تحریف از اذهان دانست و گفت: تبیین به معنای بی‌تفاوت نبودن انسان نسبت به ذهنی است که به کمک نیاز دارد.

زارع مهذبیه در ادامه گفت: اگرچه رهبر انقلاب همواره قشر نخبگان و طلاب و دانشجویان را به تبیین فراخوانده بودند، اما اکنون مخاطب عام را به این امر دعوت کرده و از همگان خواسته‌اند در حوزه خود تأثیرگذار باشند و نسبت به شرایط کنونی جامعه و جهان بی‌تفاوت نباشند.

معاون سیاسی سپاه ناحیه ثارالله (ع) شیراز همچنین تبیین را بخشی از جهاد تبیین و رسالت روشنگری دانست و افزود: باید توجه داشت که هر کاری از نظر اسلامی جهاد نیست و مهم‌ترین عنصر جهاد به معنای اسلامی و قرآنی، تقابل با دشمن است؛ یعنی هر کاری که در تقابل با دشمن و فی سبیل الله باشد، جهاد است.

او گفت: جهاد یعنی تلاش در مقابله با دشمن و البته هر تلاشی، جهاد نیست؛ خیلی‌ها تلاش می‌کنند، تلاش‌های علمی زیادی می‌کنند، تلاش‌های اقتصادی می‌کنند که خوب و به‌جاست، اما جهاد نیست. جهاد، یعنی تلاشی که هدف‌گیری در مقابل دشمن در آن وجود داشته باشد و این جهاد است.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه تبیین مهم‌ترین عرصه جهاد است، خاطرنشان کرد: ما در حال یک نبرد فرهنگی هستیم و ابتدا باید قبول کنیم که ما در حال یک جنگیم، ما مورد تهاجم قرار گرفته‌ایم. اگر چنانچه این شد، آن وقت باید همه نیرو را برای ضربه زدن به مهاجم به کار بگیریم.

زارع مهذبیه با اشاره به اینکه جهاد تبیین در بیانات رهبر معظم انقلاب دارای اصول و الزاماتی است، افزود: البته تبیین و روشنگری به‌طور حتم به ضرر برخی افراد، گروه‌ها و ... تمام خواهد شد و آن‌ها نیز با تمام توان خود می‌کوشند با آن مقابله کنند؛ از این رو باید ایمان، تقوا و توکل به خدا را در وجود خود تقویت کرد؛ زیرا ایمان، تقوا و توکل بر خدا جزء اصول اساسی تبیین و روشنگری است.

او در ادامه گفت: هر فرد در مسیر جهاد تبیین و رسالت روشنگری باید مراقب باشد که گرفتار خرافات و شایعات نشود تا در مخاطب ایجاد ناامیدی نکند؛ بنابراین تحقیق درباره مسائل، یکی از اصول اولیه رسالت تبیین است؛ زیرا بنا بر دستورات اسلامی نباید ازآنچه به آن علم نداریم، پیروی کنیم.

زارع مهذبیه با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب پیرامون اهمیت ایجاد امید بیان کرد: جوانان اگر هیچ آینده روشنی را برای خود و جامعه ملاحظه نکرده و اگر دشمن آماده و قوی را هم در مقابل خود احساس کند، دیگر انگیزه‌ای برای ادامه مسیر و مقاومت ندارد. اینجاست که جهاد تبیین اهمیتش مشخص می‌شود. با تبیین درست و به هنگام می‌توان همه اهداف دشمن را نابود کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.