لذت خنکای فالوده گراشی آرامش بخش گرمای ماه رمضان

فالوده گراشی دسری خوشمزه و خنک در هوای گرم جنوب است که عطش روزه داران را رفع می‌کند.

فالوده یا پالوده از خوردنی‌ های سنتی و سرد ایرانی و از نوع دسر است که شامل رشته‌های نازک به اندازه ورمیشل است که از نشاسته در یک شربت نیمه یخ زده حاوی شکر و گلاب ساخته شده‌است.

فالوده  همراه با آب لیمو و گاه پسته  آسیاب شده پذیرایی می شود.

در ایران، فالوده در بستنی فروشی‌ها و کافی شاپ‌ها با طعم‌هایی مانند پسته، زعفران، گلاب و عسل فروخته می‌شود و می‌توان آن را در کنار بستنی سنتی ایرانی سرو کرد.

فالوده گراشی نیز دسری خوشمزه و خنک بوده که در هوای گرم جنوب عطش روزه داران را رفع می‌کند.

یکی از سنت‌های دیرین مردم گراش در ماه مبارک رمضان، تهیه فالوده سنتی است.

هر چند که معروف‌ترین نوع فالوده مربوط به شیراز بوده، اما نحوه تولید فالوده گراشی نیز منحصر به فرد است.

تهیه فالوده سنتی از زمان قاجار تا کنون در شهر گراش ادامه دارد و این روز‌ها با افزایش تقاضا در ماه مبارک رمضان، فالوده در کارگاه‌های نیمه صنعتی نیز تولید می‌شود.

این فالوده سنتی یکی از پرطرفدارترین خوراکی‌های مردم گراش در ماه مبارک رمضان بوده و پای ثابت سفره افطار گراشی ها است.

 

برچسب ها: خوردنی سنتی ، فالوده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.