با کشت گونه‌های مثمر، سبزه عید را جاودانه کنیم

در آستانه نوروز، برخی با خلاقیت و سبز کردن گونه‌های مثمر، سبزه عید را جاودانه می‌کنند.

هم استانی ها، سالانه بیش از ۳۰ تن گندم و حبوبات برای سبزه گذاشتنِ عید نوروز مصرف می‌کنند در حالیکه می‌توانند با جایگزینی هسته میوه ها، تخم سبزی‌ها و دیگر بذر‌های مثمر، هم از نابودی این سرمایه‌های راهبردی، جلوگیری و هم فضای استان را آکنده از نهال‌های میوه کنند.

این ۳۰ تن محصول و سرمایه راهبردی، دور ریز می‌شود در حالی که می‌تواند دست‌کم برای سبز کردن ۱۵۰ هکتار گندمزار استان به کار برود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.