تأثیرات کوکاکولا بر خشکسالی! + فیلم

کمپانی کوکاکولا با استخراج بی رویه آب، یکی از عاملان تأثیرگذار در خشکسالی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کمپانی کوکاکولا با استخراج آب محلی از کشورهایی که در زمینه محیط زیست قوانین سختگیرانه‌ای ندارند، منافع خود را تأمین می‌کند.

این کمپانی، ۵۸ تأسیسات نوشابه‌ سازی در هندوستان دارد و موجب خشک شدن بسیاری از منابع آبی این کشور شده است. گزارشات حاکی از آن است که کوکاکولا برای تولید یک بطری نیم لیتری نوشابه، ۱۵۰ تا ۳۰۰ لیتر آب مصرف می‌‌کند.

 


بیشتر بخوانید:


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار