تولید بیش از ۱۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر

سرپرست اداره‌کل امور عشایر استان کرمانشاه از تولید بیش از ۱۳ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، موسی بیات سرپرست اداره‌کل امور عشایر استان کرمانشاه گفت : تعداد ایلات استان کرمانشاه شامل ۱۴ ایل و یک طایفه مستقل بوده که از مجموع ایلات ۱۲ ایل در دوره ییلاقی و یازده ایل در دوره قشلاقی در استان کرمانشاه مستقر هستند.

او گفت : ۵۱ هزار و ۹۹۲ نفر در ایل ییلاق و ۴۷ هزار و ۲۹۱ نفر در ایل قشلاق استان کرمانشاه زندگی می‌کنند.

سرپرست اداره‌کل امور عشایر استان کرمانشاه افزود: ایل زنگنه دوره ییلاقی را در داخل و دوره قشلاقی را در خارج استان کرمانشاه سپری می‌کنند و ایل زوله دوره قشلاقی را خارج از استان سپری کرده و ایل سنجابی و کلهر هم به طور کامل در خارج از استان هستند.

بیات با اشاره به تولیدات سالیانه عشایر، گفت: عشایر استان کرمانشاه ۱۳ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۲۷ هزار تن شیر، یک هزار و ۶۵۰ تن الیاف پشم، ۹۰۰ تن روغن حیوانی و ۲۱ هزار و ۹۰۰ قطعه انواع صنایع دستی را تولید می‌کنند.

او افزود: ۱۴ مسیر اصلی و ۷ مسیر فرعی برای کوچ‌نشینان در استان کرمانشاه وجود دارد و به طور کلی کوچ‌نشینان با استفاده از ۲ نوع کوچ ماشینی و سنتی کوچ کرده و مدت زمان کوچ بهاره و پاییزه ۳۰ الی ۴۵ روز است.

سرپرست اداره‌کل امور عشایر استان کرمانشاه با اشاره به اینکه عشایر استان کرمانشاه ۳۰ درصد دام کل استان را در اختیار دارند، ادامه داد: شغل اصلی کوچ نشینان دامپروری بوده و با داشتن بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد دامی از لحاظ تعداد دام در رتبه چهارم کشوری قرار دارند.

بیات افزود: حجم فرآورده‌های توزیع شده از قبیل نفت سفید ۶۱ هزار و ۵۰۰ لیتر، گاز مایع یک میلیون و ۲۷ هزار و ۶۳۱ کیلو گرم و ۹۳ هزار و ۴۲۱ تعداد سیلندر است.

او در رابطه با حجم نهاده توزیع شده در امسال گفت: چهار هزار و ۳۷۰ تن جو، یک هزار و ۹۰۰ تن ذرت، ۵۴۷ تن سبوس، ۲۲۰ تن کنسانتره و یک هزار و ۵۰۰ تن کنجاله در امسال توزیع شده است .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.