رونق و بهبود وضعیت واحدهای تولیدی کشور دغدغه همه مسئولان نظام است

مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت امور اقتصاد و دارایی گفت: دغدغه همه مسئولان نظام بهبود وضعیت واحد‌های تولیدی و رونق گرفتن آن‌ها است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شهروز برزگر مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت امور اقتصاد و دارایی روز پنجشنبه در نشست بررسی راهکار‌های موانع زدایی واحد‌های تولیدی که با حضور بخش خصوصی و نمایندگان اتحادیه و اصناف استان در سرسرای اداره کل امور اقتصاد و دارایی کرمانشاه برگزار شد،با بیان اینکه  هرچه تولید در کشور توسعه یابد، مشکلات معیشتی مردم کمتر و درآمد دولت و بخش خصوصی بیشتر می‌شود گفت: در قانون لایحه بودجه ۱۴۰۰، ماهیانه ۴۵ هزار میلیارد تومان برای هزینه جاری مدیریت کشور تصویب شده که ۲۲ هزار میلیارد تومان آن یعنی معادل ۵۰ درصد از محل مالیات‌ها دیده شده است.

او همچنین بیان داشت: ۸۳ درصد هزینه‌های دولت را وزارت امور اقتصاد و دارایی، هفت درصد وزارت نفت و سه درصد وزارت صنعت، معدن و تجارت تامین می‌کنند و ماهیانه به حدود۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر پرسنل لشکری و کشوری و مستمر بگیران حقوق پرداخت می‌شود.
برزگر در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به مشکلات مالیاتی بخش خصوصی گفت: امکان ندارد دولت حتی یکی ریال هم از واحد‌های زیان ده و ورشکسته مالیات بگیرد و حتی واحد‌های که زیان ده هستند تا زمانی که به رونق نرسند و درآمد نداشته باشند، مالیات نمی‌گیریم.

این مقام مسئول همچنین در خصوص ممیزی کاران مالیات وزارت امور اقتصاد و دارایی نیز ادامه داد: این افراد در سخت‌ترین شرایط کاری قرار دارند و براساس مدرک و قانون رفتار می‌کنند و مانند قاضی‌ها دارای اختیارات خاص هستند و چنانچه کسی از آن‌ها براساس سند و مدرک شکایت کند به درخواست آن‌ها رسیدگی جدی می‌شود.
برزگر در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه در کشور حدود ۱۱ تا ۱۲ هزار قانون و مقررات و تبصره داریم که گا‌هی متضاد هم هستند و نیاز به تفسیر دارد، بیان داشت: تا رفع و تعدیل این قوانین و مقررات درهم تنییده و پیچیده و تبدیل آن‌ها به قوانین شفاف، روشن و واضح در مجلس شورای اسلامی باید مسئوولان اجرایی در راستای خدمت گزاری به مردم و موانع زدایی به آن جنبه از قوانینی توجه کنند که بیشترین خدمت به مردم در آن دیده شده است، زیرا متاسفانه در قوانین ما اگر مدیران بخواهند به اندازه کافی هم قوانین دست و پا گیر وجود دارد و هم قوانین و تبصره‌های گره گشا.

مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت امور اقتصاد و دارایی همچنین از مسئولان و مدیران ادارات خواست در حوزه اختیاراتی که دارند تا آنجایی که امکان دارد موانع تولید را در حوزه استانی حل و فصل کنند و قوانین و مقررات که نیاز است در سطح ملی حل شود را به نمایندگان مجلس و وزرا منتقل کنند تا در مورد آن‌ها زودتر تصمیم گیری و رفع مشکل شود.

برزگر در ادامه با اشاره به شرایط سخت اقتصادی کشور ناشی از تحریم ها، گفت: آمریکا دشمن ما است و اصلا کاری با این جناح و آن جناح ندارد، با تحریم به مردم فشار می‌آورد تا مردم به نظام فشار بیاورند بنابراین در این شرایط سخت همه باید در کنار هم باشیم.
این مقام مسئول در بخش پایانی صحبت‌های خود به برنامه ششم توسعه برای جبران محرومیت و جنگ زدگی استان‌های کم برخوردار و جنگ زده اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه جنگ باعث شد استان‌های مرزی مانند کردستان، ایلام، کرمانشاه و آذربایجان غربی از قافله توسعه عقب بمانند به همین دلیل در برنامه ششم توسعه برای کارکنان این استان‌ها دریف حقوق مناطق جنگی لحاظ شد، تا پول به جامعه تزریق شود.

برزگر همچنین با اشاره به عزم دولت برای رفع محرومیت استان‌های کم برخوردار، افزود: ۳۲ هزار میلیارد تومان اعتبار بانک‌های دولتی استان کرمانشاه بوده که همه این منابع به بخش‌های مختلف جامعه و تولیدی و خدمات پرداخت شده است در حالی که ۱۳ درصد آن باید به عنوان سپرده در بانک نگهداری می‌شد.

او همچنین به جذب هشت هزار میلیارد تومان پول توسط بانک‌های خصوصی استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: متاسفانه ۶ هزار میلیارد تومان این پول از استان خارج شده و ۲ هزار میلیارد تومان در قالب تسهیلات در کرمانشاه هزینه شده است که باید علت و موانع این کار؛ چرا این پول از استان خارج شده آسیب شناسی و واکاوی شود.

گفتنی است :استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت بیش از هزار واحد تولیدی و صنعتی و بیش از ۶۰هزار واحد صنفی دارد.

انتهای پیام/ق

برچسب ها: مجلس ، وزارت ، اقتصاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار