فعالیت ۳۲ مدرسه علمیه خواهران در استان فارس / آغاز پذیرش مدارس علمیه

نام نویسی مدارس علمیه استان فارس از اول اردیبهشت آغاز شده و تا اوایل خردادماه ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس در خصوص جذب و پذیرش حوزه‌های علمیه، گفت: پارسال حدد ۸۰۰ نفر پذیرش داشته ایم که ۲۰ درصد افزایش را شاهد بودیم امسال نیز پیش بینی می‌کنیم با افزایش پذیرش مواجه شویم.

او افزود: خواهران طلبه در هر مقطع تحصیلی و با هر مدرک دیپلم و یا لیسانس می‌توانند از ابتدا در مقاطع کارشناسی، و سپس کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل کنند.

محمودی ادامه داد: در مقطع سطح ۳ که معادل کارشناسی ارشد است ۴ مرکز تخصصی در استان با رشته‌های کلام، تفسیر، فقه، اصول، مشاور خانواده و کلام در گرایش مهدویت و‌کلام اسلامی پذیرش دارند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان، همچنین با بیان اینکه در سطح ۴ هم رشته‌های فقه و اصول با گرایش خانواده، تفسیر و کلام تدریس می‌شود، یادآور شد: داوطلبان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت paziresh.whc.ir مراجعه کنند.

او با بیان اینکه بانوان در مراکز آموزش عالی نقش بسیار سرنوشت سازی دارند، اضافه کرد: حوزه خواهران با تلاش بی وقفه‌ای که در بخش‌های آموزشی و فرهنگی دارد روال معمول خود را انجام می‌دهد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس، شیوع کرونا از سال گذشته تاکنون را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: اکنون که شاهد حقوق یک واقع بین المللی تحت عنوان کرونا هستیم در این میان حوزه علمیه خواهران استان مجدانه در این عرصه حضور پیدا کرده و در بخش اجتماعی نخستین حضوری که در این عرصه داشته است در موضوع تجهیز و تدفین اموات کرونایی بود که بحمدالله حتی در این بخش شاهد حضور بعضی از اساتید به اتفاق طلاب در تجهیز و تدفین اموات کرونایی است.

او بیان کرد: در جریان فعالیت‌ها طلاب خواهر، شاهد فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی در سطح استان هستیم. در این ایام پذیرش طلاب تلاش بر این است که با اطلاع رسانی شاهد استقبال بانوان جوان باشیم که بعضا دارای دیپلم و یا مقاطع کارشناسی و ارشد باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین محمودی با بیان اینکه حدود ۳۲ مدرسه علمیه خواهران در سطح استان وجود دارد، تصریح کرد: ۴ هزار طلبه در حال تحصیل و همین تعداد طلاب فارغ التحصیل در سطح استان وجود دارد، در هر صورت جمعیت بسیار فوق العاده‌ای را در سطح استان داریم که امیدواریم با تلاش بی وفقه و توفقیات حوزه علمیه، شاهد رسیدن طلاب به قله‌های رفیع علم و تقوا باشیم.

او بیان کرد: سقف و یا محدودیتی در پذیرش طلاب نداریم، اما با توجه به اینکه می‌خواهیم گزینش داشته باشیم تعداد دو برابر را پذیرش خواهیم کرد. تلاش بر این است که رشته‌های جدید را وارد حوزه کنیم که مورد نیاز جامعه باشد، در سال گذشته با اهتمام نماینده، ولی فقیه در استان رشته تفسیر و کلام و همچنین در مقطع ارشد رشته مشاوره را راه اندازی کرده ایم.

محمودی تصریح کرد: انتظاری که از اهالی رسانه داریم، این است که به تبیین جایگاه حوزه علمیه و رسالت‌های آن بپردازند؛ خبرنگارن پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند که رسالت انعکاس فعالیت دستگاه‌ها و درخواست مردم و پیگیری مشکلات مردم را دارند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.