یافته‌های پژوهشی بر مبنای مدیریت ویروس کرونا در فارس بوده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، گفت: در ۹ ماه و نیم گذشته اقدامات ستاد مدیریت بیماری کووید ۱۹ در علوم پزشکی فارس بر پژوهش‌های علمی و یافته‌های افکارسنجی، تکیه داشته است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهرزاد لطفی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در دویست و بیستمین جلسه ستاد دانشگاهی مدیریت کرونای علوم پزشکی فارس، بیان کرد:  بخش مهمی از بحرانی که با آن مواجه  هستیم  با سطح آگاهی عمومی مرتبط است.

او، تصریح کرد: به همین منظور چند طرح پژوهش افکارسنجی از آغاز بحران کرونا ویروس در استان کلید خورده است تا بتوانیم بر اساس داده‌های علمی، برنامه های مدیریت کرونا ویروس را به سمت صحیح هدایت کنیم.

لطفی، این اقدامات را کلید موفقیت فارس نسبت به دیگر نقاط کشور در مدیریت بحران کرونا، دانست و ادامه داد: قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا ویروس علوم پزشکی فارس، طی ماه های اخیر اولویت خود را تحقق هدف مدیریت صحیح این بیماری در استان، بهره مندی از حضور صاحب نظران و اساتید حوزه‌های مختلف و تکیه بر پژوهش و آخرین دستاوردهای علمی دنیا تعریف کرده است.

رئیس علوم پزشکی شیراز با اشاره به آخرین وضعیت کروناویروس در مناطق مختلف استان فارس، روند نمونه گیری در آزمایشگاه های تشخیصی استان، نحوه پذیرش و بستری بیماران عادی و نیازمند مراقبت های ویژه و علت های جان باختن متوفیان طی روز گذشته تاکنون را بررسی کرد.

او، ضمن بررسی نحوه عملیاتی شدن مصوبات نشست های روزهای پیشین، به پیگیری وضعیت سلامت کارکنان مبتلا به کرونا ویروس پرداخت.

علی اکبری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گزارشی از آخرین وضعیت تخت های بستری بیماران کووید ۱۹ در بخش های عادی و ویژه بیمارستان های استان ارائه کرد.

همچنین سید روح‌الله حسینی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این جلسه نتایج پژوهش افکارسنجی در زمینه میزان اثربخشی اطلاع رسانی انجام شده در بحران کروناویروس را اعلام کرد.

او، افزود: این طرح پژوهشی با شرکت ۳ هزار نفر از مردم فارس اجرا شد که نتایج بدست آمده در سه حوزه آگاهی، میزان اثربخشی و میزان رضایتمندی عمومی از برنامه های اطلاع رسانی در بحران کووید ۱۹ بررسی شده است.

حسینی، اضافه کرد: با توجه به بالا بودن نتایج آماری گرایش عمومی به استفاده از فضای مجازی برای کسب آگاهی در بحران کرونا ویروس بر اساس این پژوهش علمی، افزایش کمیت و کیفیت اطلاع رسانی بر پایه یافته‌های علمی با بهره‌گیری از فضای مجازی مورد تاکید اعضای ستاد مدیریت بیماری کووید۱۹ دانشگاه قرار گرفته است.

بررسی دستاوردهای مثبت محدودیت های اخیر در استان، وضعیت رنگ بندی شهرهای مختلف استان بر اساس میزان ابتلا و افزایش آگاهی عمومی نسبت به خطرت دورهمی های خانوادگی به ویژه با توجه به نزدیک بودن شب یلدا از دیگر محورهای نشست  این ستاد بود.

انتهای پیام/ت

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار