چند نکته تغذیه ای برای بهبودیافتگان کرونا

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بهبود یافتگان کرونایی باید با رعایت تعادل و تنوع غذایی زمینه را برای بازگشت سلامتی فراهم کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر اباصلتی رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیماران بهبودیافته کرونایی به دلیل گذراندن دوره سخت بیماری و کمبود ریز مغذی‌ها در دوران بهبودی دچار ضعف سیستم ایمنی می‌شوند که باید با رعایت تعادل و تنوع غذایی زمینه را برای بازگشت سلامتی فراهم کنند.

او افزود: در دوره بیماری، بیماران کرونایی دچار بی اشتهایی و عدم دریافت مواد مغذی می‌شوند از همین رو ریز مغذی‌های بدن کاهش می‌یابد.
 
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: گروه‌های آسیب پذیر مانند سالمندان، مادران باردار، بیماران زمینه‌ای و بیماران مزمن دیابتی و فشار خون از جمله افرادی هستند که پس از بهبودی بیماری باید مراقبت‌های تغذیه‌ای ویژه تری داشته باشند.

اباصلتی بیان کرد: کمبود آب، ویتامین و پروتئین بدن باید تامین شود، زیرا در دوران بیماری سوخت و ساز بدن افزایش یافته و نیاز به مواد مغذی بیشتر می‌شود.

او تصریح کرد: رژیم غذایی گیاهی، میوه و سبزیجات، پروتیین حیوانی، خواب کافی، حرکات سبک ورزشی به ترمیم سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
 

بیشتر بخوانید



رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: مصرف مایعات فراوان و نوشیدنی‌های سالم، آب میوه طبیعی مانند آب هندوانه، چای کم رنگ، آب گوشت، آب هویج نیز از دیگر موارد تغذیه‌ای است که به کاهش ضعف بدن بعد از بهبودی بیماری کرونا کمک می‌کند.

اباصلتی اظهار کرد: برای کمک به افزایش اشتها نیز می‌توان از مصرف سوپ، آش، کلم و هویج به صورت پخته استفاده کرد.

او افزود: مصرف منابع غذایی حاوی ویتامین A مانند هویج، کدو حلوایی، تخم مرغ، گوشت، ماهی، مصرف ویتامین c و منابع غذایی پروتئینی، روی، آهن، سلنیوم و غذا‌های گوشتی و حبوبات به بهبود شرایط جسمانی فرد کمک می‌کند.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مصرف کربوهیدرات‌ها مثل برنج، سیب زمینی و نان سبوس دار، روغن‌های گیاهی مانند کنجد و گل آفتاب گردان و پرهیز از روغن‌های اشباع شده، فست فود ها، غذای سرخ شده، نمک زیاد و غذای کنسرو شده خشک و سنگین، سس‌ها و نوشابه‌ها و آب‌ میوه‌های صنعتی، شکلات تلخ و چای غلیظ در بهبودی و برگشت سلامت فرد موثر است.
 
انتهای پیام//ف.ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.