برداشت گوجه سبز از باغ‌های سردرود

یکی از محصولات باغی با کیفیت تبریز انواع گوجه سبز یا در اصطلاح مردم محلی الچه است که در بازه زمانی یک ماهه برداشت می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،یکی از محصولات باغی با کیفیت تبریز انواع گوجه سبز یا در اصطلاح مردم محلی، الچه است که در بازه زمانی یک ماهه برداشت می‌شود.

 بنا به اعلام مسئولان جهادکشاورزی تبریز، سطح زیر کشت باغ‌های تبریز ۳۴۵۰ هکتار است که ۲۲۰ هکتار آن گوجه سبز است.

در شهر سردرود تبریز بیش از ۲۰ نوع گوجه سبز تولید می‌شود، که گوجه سبز بادامی تولید اصلی آلوچه این شهر است.

گوجه سبز غنی از ویتامین C، اسید مالیک و اسید سیتریک است. این میوه بهارانه افزون بر طعم خوشمزه، خواص زیادی برای بدن دارد، از جمله بهبود گوارش، تقویت دستگاه ایمنی، لاغری، سلامت دهان و دندان.

مصرف مرتب گوجه سبز در تابستان به طور طبیعی به تقویت دستگاه ایمنی کمک می‌کند.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.