کتابخوانی فرصتی برای ترویج فرهنگ مطالعه

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گفت: در ایام شیوع کرونا با خواندن کتاب در خانه یا فضای مجازی می‌توان فرهنگ کتابخوانی را ترویج داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مرتضی جعفری رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز بیان کرد: حال همه ما خوب می‌شود اگر (غم بزرگ را به کار بزرگ تبدیل کنیم) در خانه می‌مانیم و فرصت را غنیمت می‌شماریم، کتاب می‌خوانیم، کتاب‌هایی که خوشحال مان می‌کند، کتاب‌هایی که با لحن طناز و سرخوشانه، ما را به وجد می‌آورد، کتاب‌هایی که انگیزه و امید می‌بخشد، بعد از خواندن یک تا ۲ کتاب، کشف می‌کنید که در جهانی که خود آن را می‌سازید آرام‌تر و خوشحال‌تر زندگی می‌کنید.

او، به معرفی آثار (رومن پوئرتولاس) نویسنده فرانسوی پرداخت و آثار این نویسنده را سرشار از شوخ‌طبعی خواند و تصریح کرد: رومن پوئرتولاس حتی تلخ‌ترین اتفاقات را با لحنی خوش روایت می‌کند، مانند رمان (دختری که ابری به بزرگیِ برج ایفل را بلعیده بود) که اگر چه موضوع بسیار غم‌انگیز است، اما نویسنده با چنان مایه طنزی به آن پرداخته که هر بار شما را به وجد می‌آورد.

جعفری، کتاب‌های (لبخند بی لهجه)، (عطر سنبل عطر کاج) فیروزه دوما، کتاب (حالا بی حساب شدیم) وودی آلن و نیز کتاب (شعر طنز) اسماعیل امینی و طنز‌های عبید زاکانی را برخوردار از درون مایه طنز دانست و خواندن آن‌ها را به شهروندان توصیه کرد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با بیان اینکه به سراغ کتاب‌هایی بروید که حلاوت امید را به کامتان می‌آورد، خواندن کتاب‌هایی که چیرگی بر سختی‌ها را با مقاومت و تلاش سخت نشان می‌دهد، برای دوران خانه‌نشینی ضروری دانست و ادامه داد: این کتاب‌ها به یادمان می‌آورد که زندگی ارزش جنگیدن دارد، کتاب‌هایی مانند (پیرمرد و دریا) اثر (ارنست همینگوی) با ترجمه نجف دریابندری است که ارزش تلاش سخت در زندگی را به ما می‌آموزد.

او، افزود: رمان (انجمن شاعران مرده) اثر (ان. اچ. کلاین) ‎است، که نویسنده در آن، با ماجرای بچه‌های یک مدرسه شبانه‌روزی سخت‌گیر و معلم ادبیاتی که به آن‌ها یاد می‌دهد، که می‌شود دنیا را طور دیگری هم دید و خوانندگان را درگیر معنای دیگری از زندگی می‌کند.

جعفری به کتاب (در تکاپوی معنا) نوشته (ترینا پالاس) اشاره کرد و در توصیف آن اضافه کرد: به گفته نویسنده اثر، در تکاپوی معنا کتابی است برای همه، به جز آن‌هایی که مایوس شده اند و حتی آن‌ها هم ممکن است پنهانی لذت ببرند.

معاون فرهنگی شهردار شیراز با اشاره به کتاب‌های حماسی اظهار کرد: کتاب‌هایی بخوانیم که از ما قهرمان بسازد، حتی در دایره خیال و گمان، کتاب‌هایی که بیانگر مبارزه خیر و شر هستند و نشان می‌دهند که چگونه تسلیم نشدن باعث پیروزی می‌شود، و در این میان، کتاب‌هایی از جمله شاهنامه فردوسی با داستان‌های حماسی اش، کتاب (ارباب حلقه‌ها) اثر (جی. آر. آر. تالکین) و دیگر آثار برگزیده ایران و جهان به شهروندان پیشنهاد می‌شود.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار