عملیات بیولوژیک بیش از دو هزار وهفتصد هکتار از اراضی مرتعی وجنگلی انجام شد

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: عملیات بیوژیک طیف وسیعی از عملیات اجرایی را شامل می‌شود که در عرصه‌های طبیعی به اجرا در می‌آید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علی اصغر جلالی معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در جمع خبرنگاران گفت: فصل پاییز بهترین زمان برای شروع پروژه‌های بیولوژیک نظیرکپه کاری، بذر پاشی، بوته کاری، جنگل کاری است و افزایش سطح پوشش جنگل‌ها ومراتع استان واحیاء آن‌ها به روش‌های مختلف همواره یکی از برنامه‌های مهم معاونت فنی بوده، که این برنامه برای سال‌های آتی نیز ادامه خواهد داشت.

او افزود: عملیات بیوژیک طیف وسیعی از عملیات اجرایی را شامل می‌شود که در عرصه‌های طبیعی به اجرا در می‌آید. این عملیات، چون با موجود زنده سروکار دارد نیاز به دانش ومدیریت خاص خود برای موفقیت دارد که از آن جمله می‌توان به حفاظت و قرق حین و بعد از اجرای عملیات اشاره کرد.

علی اصغر جلالی ابراز داشت: عملیات بیولوژیک در استان سمنان به روش‌های نهالکاری با گونه‌های مقاوم، کپه کاری، بذرپاشی، بذر کاری، تبدیل دیمزار‌های کم بازده و کنترل فارو به همراه بذر پاشی وقرق صورت می‌پذیرد و در حال حاضر حیات اکولوژی در بخشی از مراتع وجنگل‌های استان که در آن‌ها عملیات بیولوژیک انجام شده است در حال جریان است. سطوح در دست اجرا شامل کپه کاری وبذر پاشی در سطح ۲۳۰۰ هکتار، بذر کاری وجنگلکاری ۲۸۳ هکتار، کنتورفارو ۱۰۰ هکتار وتبدیل دیمزا در سطح ۱۸ هکتار بوده که تا کنون بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: درسال جاری همه بخش‌ها اعتبارات نسبتاخوبی از صندوق توسعه ملی مصوب شده وبا تخصیص اعتبار شاهد اجرای پروژه‌های خوبی در سطح استان باشیم. اجرای اینگونه پروژه‌ها برای حفاظت خاک، افزایش پوشش گیاهی وحتی چرخش سالم زندگی در شهر‌ها و روستا‌های استان بسیار ضروری است.

انتهای پیام / م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار