صدور مجوز فعالیت خودروی سیار اغدیه فروشی در ۵ نقطه از سطح شهراصفهان

مدیر عامل سازمان ساماندهي مشاغل شهري و فراورده های کشاورزی شهرداری اصفهان گفت:تا پایان هفته جاری صدور مجوز فعالیت خودروهای سیار اغذیه فروشی در 5 نقطه جدید شهر صادر می شود.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد مجیری مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان با بیان اینکه واحد‌های سیار اغذیه فروشی (carfood) با استقبال شهروندان مواجه شده است، اظهار داشت: تا پایان هفته جاری تاییدیه ۵ نقطه واحد سیار اغذیه فروشی به تصویب می‌رسد.

او افرود: در حال حاضر واحد سیار اغذیه فروشی به طور موقت در چهار باغ عباسی به مدت ۹ ماه هست که راه اندازی شده، اما ظرفیت‌های جدید دیگری هم متقاضی داشته است که فعلا در حد گزینه در حال بررسی است.

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان تصریح کرد: ناژوان، صفه، باغ غدیر، مجموعه شهید کشوری، پارک زمزم شهرک ولیعصر، میدان امام علی (علیه السلام)، باغ فدک، مجموعه پردیس هنر و ورزشگاه نقش جهان جزو گزینه‌های طرح سیار اغذیه فروشی کمیته فنی هستند.

او تاکید کرد: سازمان ساماندهی مشاغل شهری، معاونت خدمات شهری، سازمان زیبا سازی، سازمان پارک ها، سازمان آتش نشانی، مدیریت پیشگیری از تخلفات شهری، معاوت حمل و نقل، معاونت مالی اقتصادی شهرداری و مناطق شهری مورد تقاضای محل خودرو‌های سیار، عضو کمیته فنی هستند که طرح‌های ارائه شده را بررسی و تایید می‌کنند.

او با بیان اینکه طرح سیار اغذیه فروشی‌ها با تقاضای خودرو‌های سیار بوده است، گفت:نوآوری و خلاقیت و داشتن واحد پشتیبانی، رعایت بهداشت، تجهیزات ایمنی خودرو‌های سیار و نیز طرح کامل کسب و کار این مدل مشاغل در اولویت پذیرش قراردارد.

مجیری اضافه کرد: سیار بودن، غیر متمرکز بودن در محل استقرار، ترک محل در شب و از همه مهمتر تاییدیه کمیته فنی و ایجاد جاذبه در شهر و کمک به جذب گردشگر و توریست از دیگر اولویت‌های این طرح مشاغل سیار است.

او در خصوص زیرساخت تاییدیه راه اندازی این مدل مشاغل (carfood) بیان داشت: آیین نامه این مشاغل در شورای شهر به تصویب رسانده شده واین خودروها، صدور مجوز فعالیت سیار خود را برای اولین بار بصورت آزمایشی و برای مدت ۹ ماه دریافت خواهند نمود.

مجیری در پایان گفت: عرضه مواد خوراکی، نوشیدنی سرد و گرم، ساندویج سرد، غذای گرم مشروط به داشتن واحد پشتیبان تولید طبخ غذا و تایید اداره بهداشت می‌باشد.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.