تغذیه مناسب و مقوی دانش‌آموزان شامل چه موادی می‌شود؟

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف مواد غذایی کم چرب و کم نمک در تغذیه دانش‌آموزان کمکی بزرگ برای حفظ سلامتی آن‌هاست.

برای حفظ سلامت دانش‌آموزان چه تغذیه‌ای مناسب است؟محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: برای حفظ سلامتی دانش‌آموزان و پیشگیری از بروز چاقی و بیماری‌های غیر واگیر بهتر است والدین مراقبتی بیشتر نسبت به تغذیه فرزندان خود در طول حضور آن ها در مدرسه داشته باشند.

وی ادامه داد: باید والدین لقمه‌های خانگی مانند نان و پنیر و گردو و انواع مغزهای مغذی را جایگزین تنقلاتی مانند چیپس و پفک کنند تا از چاقی فرزند خود در بزرگسالی جلوگیری کنند.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران ادامه داد: مصرف مواد غذایی کم چرب و کم نمک در تغذیه دانش‌آموزان کمکی بزرگ به حفظ سلامتی آن‌هاست، والدین باید توجه داشته باشند تا حد امکان از مواد نگهدارنده و رنگ‌ها در تغذیه فرزندانشان استفاده نکنند.

عزیزی تأکید کرد: به جای مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس و فست فود از غذاهای خانگی مانند ماکارونی، کتلت و کوکوی کم چرب در تغذیه دانش‌آموزان استفاده کنید.

وی گفت: تغذیه عاملی مهم در حفظ سلامتی دانش‌آموزان و افزایش توانایی آن‌ها برای تحصیل است.

انتهای پیام/

تغذیه مناسب دانش آموزان در زنگ های تفریح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار